SUPER POSITIVE

Manasin ja harmittelin jo maanantaina kuinka tämä viikko tulee olemaan ihan hanurista. Migreenistä ja pitkistä päivistä huolimatta mulla on ollut kuitenkin oikein mukavaa. Varsinkin tänään. Tänään oli ihan huippua. Siitäkin huolimatta, että mä hiukan nukuin pommiin aamulla ja vaikka kuinka kiireesti keräilinkin kimpsuni, olin puoli tuntia myöhässä tunneilta. Kaavoitin pikavauhtia korsetin vajaassa kolmessa tunnissa ja lähdin ajelemaan kohti Turkua, jossa meillä oli pukeutumisneuvojien kanssa viimeinen tapaaminen. Syötiin lounasta, juoruiltiin ja saatiin todistukset. Olin iloisesti yllättynyt kun sain todistuksen lisäksi lahjaksi kirjan, koska olin ilmeisesti suorittanut tutkinnon niin tunnollisesti ja saanut parhaimmat mahdolliset arvosanat. Tuli ihan mahdottoman hyvä mieli. Enää olisi sitten näyttö suorittamatta niin olisi tuo Turun koulu plakkarissa. 

instagram19instagram22Kollaasit12instagram21instagram20

Lounaan jälkeen kävin vielä hiukan sekoilemassa Zaran alennusmyynneissä(kuvamateriaalia luvassa…ehkä), tyhjentämässä Punnitse&Säästä:n herkkulaarit ja suuntasin kohti Forssaa koulukaveri kyydissäni. Olin niin täynnä positiivista energiaa, että oli pakko heittää vielä jumppavaatteetkin päälle ja lähteä testaamaan hetki sitten tännekkin rantautunut Piloxing. Oli ihan mielettömän hauska ja intensiivinen tunti, joka yhdisteli pilatesta, nyrkkeilyä ja ehkä hippasen tanssiakin. 

Nyt hymyssä suin ja suihkunraikkaana peiton alle tuhisemaan. Huomenna olisi luvassa koulun ja töiden lisäksi illallinen pitkän kaavan mukaan työkavereiden seurassa. Toivottavasti puhtia riittää siis huomisellekkin!