I’M NOT SORRY

Hyvien tapojen mukaista on ilmeisesti pahoitella ja valitella, kun on päässyt käymään niin, ettei ole päivitellyt blogiaan melkeinpä viikkoon. No mä en pahoittele. Mä totean vaan, että ei tullut bloggailtua, kun ei huvittanut. Tai jos huvitti, niin ei ollut aikaa. Tai jos olisikin ollut aikaa, niin ei olisi ollut mitään mistä kirjoittaa. Koska viime päivinä mä olen lähinnä elänyt arkea eli suhannut koulun, töiden ja kodin välillä, istuskellut iltaa ystävien kanssa, masistellut ja iloinnut, myöhästynyt joka ikinen päivä aamutunneilta ja syönyt ihan liikaa porkkanapiirakkaa.

Desktop46Desktop49

Desktop48

Desktop50Desktop47Desktop51

Instagram on muuten hassu kapine. Se saa kaikki fiksutkin ihmiset ottamaan kuvia aamiaisistaan, varpaistaan, lemmikeistään ja kaikesta muusta yhtä kornista. Siksi mä ehkä tykkäänkin siitä niin paljon. Mä kun olen juurikin niitä halveksittavia persoonia, jotka elävät kuvien avulla. Tiedättehän, mitään ei tunnu enää tapahtuvan oikeasti, jos minulla ei ole siitä todisteena kuvaa. 

Nyt lähden käppäilemään jokirannan kautta töihin, siellä kun paistaa ihanasti aurinko :-)