NEW BABIES

Sovitaanko ettei kiinnitetä mitään huomiota tuohon surkeanpuoleiseen kuvanlaatuun vaan keskitytään noihin meikäläisen eilisiin aleostoksiin? Hyvä. Kävin tosiaan eilisellä Turun reissulla ihan vaan hiukan kääntymässä kaupoilla ja mukaan tarttui herkkuja aletangoilta. Zarasta lähti mukaan tekomokkanahkainen hapsulaukku(ale 30e), nahka”kauluksella” terästetty tunika(ale 17e) sekä kauan haaveilemani maastokuvoiset housut(ale 17e). Ostopaikan lisäksi yhdistävänä tekijänä on erittäin yllättävä värivalinta: maastonvihreä. Värikolmosten lisäksi poistuin Gina Tricotin kassan kautta mukanani vähintäänkin mielenkiintoinen kaulakoru hintaan yksi euro. 

DSC00285DSC00292DSC00300

JEANS, CLUTCH AND DRESS ZARA/ NECKLACE GINA TRICOT/ 

Harkinnassani on pienimuotoinen shoppailulakko. En uskalla luvata mitään(varsinkaan kun postissa pitäisi tulla ensi viikon aikana suloisista suloisin nahkainen kellohame), mutta ainakin voisin yrittää. Kevätvaatteita tuntuu olevan hamstrattuna kaappeihin jo sen verta paljon ja uskallanpa arvata, että saatan sortua pienoiseen ostosteluun tulevalla Budapestin matkallakin. Jos nyt ainakin koittaisi kieltäytyä. Shoppailun lisäksi väristä nimeltä maastonvihreä, jota omistan varmaan enemmän kuin mustaa. Mikä on sinänsä ehkä jopa ihan positiivista.