INSTAOKSU

Piti kirjoittaa jo hieman aikaisemmin, mutta olen löytänyt itselleni vähän turhankin tehokkaan tavan kuluttaa aikaa iltaisin. Piru sinut periköön Yle Areena. Tällä kertaa keksivät esittää Skinssin tuotantokaudet alusta alkaen. En pidä kovinkaan reiluna, varsinkin kun oon aikasmoisen koukuttuvaa sorttia.

Piti ihan taas vaan katsoa yksi jakso kiitokseksi itselleni, kun sain muutaman koulujutun vihdoin tehtyä, mutta taisin tuijotella kolme yhtä soittoa. Siispä piste jaarittelulla, jotta meikälikka pääsee ihmisten aikoihin nukkumaan. Enkä mä kyllä oikein tiedä mitä puhuisinkaan, sillä kuvat kertovat yleensä sanomansa minua paremmin.

Kyllä, pitkästä aikaa kunnon oksennus instagram-kuvia. Tuota puhelimen muistia voisi kyllä koittaa tyhjennellä vähän useamminkin. Ette usko millaisen operaation jouduin tekemään tällä viikolla, että sain Skypen ladattua. Ei ollu hei helppoa. Poistin varmaan ainakin 400 kuvaa jostain jugurttikulhosta tai väsyneestä aamunaamastani.

Ei oo helppoo. Unia.

PS. Tajusin nyt vasta, että voi pyhä sylvi tuo viimeinen kollaasi on masentuneen ja värittömän näköinen. Aloitan jonkun väriterapian heti huomenna. Se tosin ei laajene vaatekaappiini, sillä sieltä moisia hupsutuksia ei löydy.