INDIEDAYS INSPIRATION

Blogimaailmassa kuhisee tällä hetkellä kovasti, sillä meidän pieniin piireihimme on syntymässä uusi vauva. Tosin valtavan kokoinen sellainen. Asia menee yksinkertaisuudessaan näin: Indiedays uudistuu lokakuun aikana ja laajentaa sisältöään moninkertaisesti. Tämän tuloksena syntyy Indiedays Inspiration, josta me lukijat löydämme tulevaisuudessa jopa 300 inspiroivaa blogia.

Arvakkaapa kuka on yllättäen mukana? Minäpä minä.

Kuvakaappaukset40

Blogien postaukset on jaettu viiteen eri kategoriaan, jolloin itseään kiinnostavat aiheet on helppo rajata. Kategoriaa klikkaamalla avautuu kuvavirta, josta näkyy hauskasti postauksien nostokuvat, blogin nimi sekä postauksen otsikko. Mielenkiintoisia kuvia klikkailemalla pääsee lukemaan postauksen tai laiskoina päivinä(mulla niitä on harmittavan usein) voi vain selailla inspiroivia kuvia ;-) Lisäksi sivustolta löytyy vanha tuttu Lookbook, josta löytyy asukuvien parhaimmisto. 

Kuvakaappaukset39

Jos te siellä ruudun toisella puolella olette yhtä innoissanne kuin minäkin, niin kantsii käydä kurkkaamassa sivuston beta-versiota TÄÄLTÄ! Se on vielä työn alla, mutta mun mielestä se näyttää jo nyt tooodella hyvältä. Varsinaiseen versioonkin teillä on tilaisuus päästä kurkkaamaan muita aiemmin, kunhan vain syötätte sähköpostinne siihen oikealla näkyvään kenttään. Mutta olkaa nopeita, ”kutsuja” on  rajoitettu määrä!

Kertokaa mielipiteitänne tuonne kommenttilaatikon suuntaan! Olisi kiva tietää, että mitä te siellä päässä oikein tuumitte tästä :-)