LITTLE SURPRISE

Arjen pienet yllätykset on joskus niitä parhaimpia. Vaikkapa sellaiset, kun palaat väsyneenä ja lievästi kettuuntuneena kotiin työvuorosta, joka tuntui kestäneen ikäisyyden ja vastassa on katettu pöytä. Ja isosisko sekä serkku leveät hymyt naamallaan, koska ne on juuri kokannut sulle yllätykseksi ruokaa. Fetasalaattia, täytettyjä lettuja ja juuri pakastimesta ongittua Heinekeniä. Mums. 

DSC07661

12.10

DSC07663

Syötiin me jälkiruokaakin, meinaan pannukakkua, kotitekoista omenahilloa ja kermavaahtoa kera lemppariteen. Mutta silloin oltiin jo höpötelty ja kikateltu niin pitkän kaavan mukaan, että oli liian pimeää kuvaamista varten. Eikä edes haitannut. Ehkä tää syksy ei olekkaan niin masentava, kuin mitä tällä viikolla on tuntunut :-) 

Tänään muuten jatkuu maakuntamatkailu tuonne länsirannikon suuntaan. Nousen tänään meinaan kimpsuineni bussiin Forssassa ja hyppään pois Porissa. Luvassa(ainakin toivottavasti) hulvaton viikonloppu tyttöjen kanssa. Palaillaan siis sunnuntaina, hyvää viikonloppua murut!