MARIMEKKO FW 12 LOOKBOOK FAVS

Voi luoja Marimekko mitä ootte menneet tekemään. Fall/WInter 2012 Lookbookista meinaan löytyy muutama sellainen vaatekappale, jotka ovat pikku hiljaa syöpyneet verkkokarvoilleni. Mä olen suhteellisen varma, etten pysty elämään ainakaan ilman noita ylärivin kaunokaisia, mutta jostain syystä mun pankkitilini on eri mieltä. 

1&2 Satu Maarasen suunnittelema Kiisseli-kuosi on tekstiilitaidetta minun makuuni. Laveeratuilta näyttävät, herkullisen sävyiset värijuovat leikittelevät ihanasti Ökö-tex puuvillan pinnalla. Ja eipä tuossa klassisessa leikkauksessakaan ole valitettavaa. 

Ympäripyöreä-takki on vaate, jota ilman saatan ehkä kuolla tai ainakin kärsiä valtavia fyysisiä kipuja. Katsokaa sitä! Valtava huppu, malliltaan kaapu ja mahdollisimman synkät värit. Mitä muuta voi nainen talveensa kaivata? Myönnettäköön myös, että maininta 70% villaa lämmittää kovasti mun sydäntäni. 

Kuvakaappaukset37

Kuvat: TÄÄLTÄ! ja mieletön muokkaus allekirjoittaneen käsialaa. 

3&4 Calluna-mekko on niin söpö, että mun tekisi mieli mennä antamaan henkilökohtainen hali Satu Maaraselle. Oikeestikko teet näin hienoja vaatteita aina vaan? En kestä. 

Noora Niinikoski puolestaan on suunnitellut klassisen Mian, jossa haluaisin mieluusti haahuilla pitkin artesaani-kouluni käytäviä. Olisin niin uskottavan taiteilijan näköinen, että saattaisin uskoa itsekin. 

Nyt töihin jatkamaan haaveilua uusista Marimekoista ja arvakkaapa kuus kertaa minne lähden kun olen työvelvollisuteni hoitanut? No Raumalle kattelemaan tota rannikon meininkiä. Kattellaan siis huomenna, jos satun selviämään sen verta voimissani takaisin kotiin, että jaksan raahautua tietokoneen ääreen. 

PS. onko ihan väärin, että nää kuvat saa mut myös haluamaan oransseja hiuksia? Siitäkin huolimatta, että tiedän ettei mun ihoni ole noin lumoavan kuulas ja valkea. Tahtoo, tahtoo, tahtoo!