Indiedays&Naturigin&Piukku

Se mysteerinen kampaajakäynti, jonka olen jo muutamaan otteeseen maininnut tässä lähipäivinä tulisi käsittelyyn nyt. Homman nimi oli se, että Indiedays haki Lookbook-bloggaajistaan halukkaita heidän ja Naturigin hiusvärikampanjaan. Ja minä onnekas sain ilon päästä mukaan piristämään hiukan hiusväriäni. 

Naturigin hiusvärit olivat mulle entuudestaan tuntemattomia, eikä mikään ihme, koska ne ovat juuri lanseerattu Suomeen. Lyhyesti tiivistettynä ne ovat kestovärejä, jotka tarjoavat astetta hellävaraisemman vaihtoehdon hiusten värjäämiseen. Tuotteet on tehty niin puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista kuin mahdollista, eivätkä sisällä esimerkiksi parabeeneja tai ammoniakkia. Sen sijaan niihin on käytetty erilaisia luomuöljyjä- ja uutteita. Tuotteita ei myöskään testata eläinkokeilla ja pakkauksetkin on kierrätetyistä/kierrätettävistä materiaaleista valmistettuja. Kuulostaa aika hyvältä, eikö? Niin mustakin, siksi mä halusinkin ehdottomasti mukaan kokeilemaan kyseisiä tuotteita. 

Kansio 1-001

Ennen kuvissa irvistelee Piukku, jonka hiusväri on aikas kiva, mutta jo hiukan tylsä. Halusin lisää kontrastia latvan ja tyven sävyihin sekä tuon inhan keltaisuuden pois latvoistani. Nuo viimeisenä mainitut kaverit olivat myös hiukan kuivahtaneet, joten ne kaipasivat leikkaamista, jotta mun hiusten kasvatus projektini pysyisi käynnissä. Olen myös niitä törkeitä ihmisiä, jotka kehtaavat istahtaa kampaajan tuoliin tukka likaisena ja kolme päivää vanhoilla kiharoilla. Hupsista! 

Kansio 2-001

Kuvien oton jälkeen mä pääsinkin jo istahtamaan kampaajan tuoliin. Sillä aikaa kuin kampaaja-Mari selvitteli mun takkukiharoitani minä ja Indiedays-Mari tutkailtiin hiukan väripurkkeja. Mä olin itse valinnut etukäteen tyveen sävyksi 5.3 Dark Blonde ja koska kaikkien muidenkin mielestä se oli oikein passeli ratkaisu, me aloitettiin värjääminen. Ensimmäinen havainto oli se, että tuote tuoksui hyvältä eikä lainkaan pistävältä, mikä oli todella yllättävää. 1,5 tuoksuvaa purkkia myöhemmin me siirryttiin pohdiskelemaan latvojen kohtaloa. 

Kansio 21-001

Mä olin itse valinnut latvojen sävyksi 8.1 Light Ash Blonde:n, mutta se osoittautuikin sävyltään hiukan turhan harmaaksi. Siispä kampaaja vaihtoi sävyksi 9.0 Very Light Natural Blonde:n, joka oli miljoona kertaa parempi vaihtoehto. Se kun kirkasti noiden latvojen sävyn juuri ihanaksi, sellaiseksi keväisen raikkaaksi. 

Sen jälkeen kun se oikea vaalea väri oli hierottu hyvin latvoihin ja oli vaikuttanut hetken, me siirryttiin hiusten pesupaikalle. Pakkauksen mukana tuli hoitoaine, joka oli koostumuseltaan aika hauska, sillä se vaahtosi kuin shampoo. Tuoksu oli taas mukavan luonnollinen ja hiuksetkin jäivät ihmeen puhtaiksi, mutta kuitenkin pehmoisiksi. 

Kansio 22-001

Sitten hiukan föönäiltiin ja ihasteltiin lopputulosta. Liukuvärjäys näyttää aina vähän pöntöltä tollasessa ihan suoraksi harjatussa hiuksessa ja niin se näyttää nytkin, hoho. Mä sain myös pienimuotoisen sydänkohtauksen kun huomasin kuinka tumma mun tyvini olikaan, mutta sitten tajusin, että sehän näyttää ihan pirun hyvältä. Mulla oli tainnut olla vähän ikävä tummia hiuksia :-) 

Kansio 23-001

Kun hiukset olivat kuivat napsittiin hiukan kuivia latvoja pois ja alettiin vääntelemään enkelikiharoita mun uusiin kutreihini. Se on aina hiukan kadehdittavaa katsoa kuinka joku ammattilainen kihartaa koko pään jossain viidessä minuutissa, kun itse varmaan vasta ähkisi ensimmäisten suortuvien kanssa. Kiharien lisäksi mulle tehtiin pikameikki, johon toivoin sisältyvän smokey eye-silmät ja nudehuulet. Edellä mainitut mä sainkin, mutta en oikein tuntenut itseäni itsekseni kyseisessä meikissä. En tiedä sitten johtuiko se aurinkopuuterista vai olemattomista kulmakarvoistani :-) Mutta mitäpä tuosta, tulipahan ainakin kokeiltua. 

Kansio 11-001

Ja niin, kampaajalta lähti tämän näköinen nainen. Tukka kikkuralla ja hymy herkässä hemmottelun jälkeen. Mitäs mieltä te olette lopputuloksesta? Musta tuo sävyero on aivan ihana ja latvatkin näyttävät paljon elinvoimaisemmilta. Ja mikä parasta, tästä lähtien mä saan värjättyä itse tyvikasvuni kotona! 

Niin ja hei, mikä mahtavinta, mä en ole ainoa ketä hemmotellaan. Sillä jos tuo yllä oleva romaani näytti teistä hyvältä, niin teitä saattaisi ehkä kiinnostaa että Indiedays ja Naturigin tarjoaa samanmoisen tyylin piristyksen teille lukijoillekkin. Teidän tarvitsee vain mennä tänne(click!), ja osallistua kilpailuun! Kivaa on myös se, että voittaja saa ottaa mukaansa kaverin, niin ei tarvitse yksinään mennä jännittämään uutta hiustyyliä :-)