AND WHEN YOU SMILE

Syy miksi alunperin Helsinkiin maanantaina suuntasin oli se, että kävin muutaman muun blogitytsyn kanssa ottamassa hiukan pr-kuvia. Niiden käyttötarkoituksen saatte kuulla myöhemmin, mutta nyt olisi luvassa hieman behind the scenes matskua, jotka mun on pakko jakaa kuvissa olevan iloisen tunnelman takia :-) 

Downloads8-001

7087049819_b46b1f70f9_b-001

Downloads9-001

kuvat: Emmi

Nyt mä heitän nopeasti jotain rytkyä päälleni ja suuntaan kaljalle. Kertokaa te murut sillä välin mitä mieltä olitte noista kuvissa näkyvistä vaatteista? Ajattelin että saatan joutua katselemaan kuvia jonkin aikaa ja menin sieltä mistä aita on matalin. Eli puin paljon mustaa ja hatun päähäni ;-) 

Ps. Rakastan tota mun ja Lauran kuvaa, jossa kaveri sievästi hymyilee kameralle ja minä mörrimöykky mökötän, hoho :-D Minkäs sille voi kun on tällänen perusnegatiivinen forssalainen…..