OLIA X BELLABLOGIT OSA 2

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Viime viikolla puhuttiin vuoden takaisesta uudesta fledasta, nyt puhuttaisiin tämän kevään muutoksesta. Ei se ihan niin radikaali ollut kuin tuolloin, kun pätkäisin pitkät hiukseni solisluihin, mutta muutos kuitenkin! Tunkkainen ja monivärinen kauheus kun muuntui tammikuun lopulla Olia-hiusväripäivän tiimoilla huomattavasti viehkeämmäksi.

Kerroinkin jo muutama viikko sitten, että mitä väriä siihen päähän laitettiin, mutta kertauksen vuoksi kerrottakoon se nytkin. Ihan tuonne tyveen ei siis sudittu mitään, sillä päätin edelleenkin jatkaa epätoivoista yritystäni kasvatella omaa väriäni esiin. Keskivaiheille, jossa oli ennestään noin tuhatta ja yhtä sävyä, laitettiin sävy numero 7.13 kultainen tummanvaalea tuhka. Sävyn nimi itsessään on musta huvittavan sekava, mutta hienoa jälkeä sillä tuli. Latvojen ainainen kultaisuus/keltaisuus taitettiin puolestaan pois pitämällä siellä muutaman minuutin ajan sävyä numero 9.0 vaalea.

Sain käsiini jälkeen-kuvan, jossa näette meikäläisen ennennäkemättömän sileällä kuontalolla. Varoitan jo etukäteen, että materiaali saattaa järkyttää herkimpiä. Lupaan syvästi, että heti kuvien jälkeen etsin käsiini tupeerauskamman ja palasin takaisin pörröiseksi peikoksi.

Sellainen pehmoinen sombre saatiin loihdittua mun hiuksiini noilla Olia-hiusväreillä. Parasta tässä on se, että myös teillä on mahdollisuus voittaa Olia-hiusvärit vuodeksi. Jos tuote ei ole teille ennestään tuttu, niin käykääpä tutustumassa siihen paremmin täällä!
Osallistuaksesi kisaan jätä kommentti kera sähköpostiosoitteesi kommenttilaatikkoon. Kertokaa vaikka, että millainen ois teidän unelmien hiusväri! Osallistumisaika loppuu 27.02.2015 kello 23.59. Onnea kisaan!