BIKERRRr

Eilinen päivä Helsingissä oli aivan älyttömän hektinen kun ryntäilin hiukan paikasta toiseen, mutta samalla mulla oli ihan älyttömän kivaa. Mulla jopa kävi niin hyvä mäihä, että mua melkeinpä talutettiin paikasta toiseen, joten mun ei tarvinnut yrittää suunnistaa kohteiden välillä maailman surkeimman suuntavaistoni kanssa. Yksi näistä taluttajista oli Emmi(joka on muuten ihan mahtava, jos en oo kertonut) ja se oli vielä niin kiva että räpsäisi musta muutamia kuviakin. Nää allaolevat on otettu ennen kuin istahdin kampaajan tuoliin, maha täynnä lounassalaattia:

6940988286_3fdd4734dc_b

7087062041_3ee16b9acc_b


Kietaisumekko Monki/ Nahkatakki Mango/ Laukku Zara/ Kengät Bullboxer(saatu blogin kautta)/ Veturihattu H&M/ Kangaskassi Bershka

Näissä muuten näkyy hiukan tuota mun uutta rotsiani, ei tosin kovin hyvin, sillä mä olen katsonut parhaakseni rytätä sen laukkuni hihnaa avuksi käyttäen :-D Se on kuitenkin oikein mukava, jopa siitä huolimatta, että mä en kykene rullailemaan sen hihoja ylöspäin. Ehkä se on tosin ihan hyvä hiukan irrottautua siitä pahasta tavasta….