FRIDAY’S OUTFIT

Viikonloppu on ollut taas siitä hektisimmästä päästä. Tänään pidettiin Lauran kanssa pitkästä aikaa perinteinen krapula-aamu, jolla pyrittiin korjailemaan eilisen juhlinnan tekemiä tuhoja. Nämä aamut sisältää aina poikkeuksetta hyvää ruokaa(tänään mm. fetapitsaa, nam), huonoa huumoria ja rentoilua minun luonani. Illalla jatkoin hiilareiden tankkaamista vielä jätskillä ja mansikoilla, kun kävin moikkaamassa pikkusiskoani, jolla omien sanojensa mukaan oli ollut hirveen kova ikävä. 

Perjantaina puolestaan tuli otettua vähän rauhallisemmin tuon rakkaan poikani Heinekenin kanssa, mä kun kävin vaan sillai rennosti tyttöjen kanssa terassilla ja todistamassa sellaista ihmettä kuin vaahtobileitä. Jälkimmäisestä jäi käteen lähinnä normaalia voimakkaampi myötähäpeän tunne. Tai kai se julkisesti ilman paitaa riekkuminen ja itsensä kylpyvaahdolla valelu on ihan jees jossain piireissä…. Mä puolestani olin hiukan säädyllisemmin liikkeellä, joskin ehkä hiukan tylsähkösti farkkujen, balleriinojen ja jakkuni kanssa. 


DSC04505

DSC04501

DSC04508


JAKKU ZARA/ HOUSUT+PIKKULAUKKU H&M/ OVERSIZE T-PAITA GINA TRICOT
KORUT PRIMARK+ACCESSORIZE+H&M/