PACK ME INTO YOUR BACKPACK

Joku jätti mulle viikonloppuna kainon pyynnön, että vinkkailisin hiukan, mistä saattaisi löytää itselleen kivan repun loppukesää varten. Tää oli oikein oiva idea nyt, kun mulla itsellänikin on hakusessa jokin kiva yksilö ja koska se Piecesiltä kuolailemani ihanuus on jo ainaski nettikaupasta loppu(sniiiif, ei olis pitänyt aikailla). Suureellisen nettiselailun tuloksena sain aikaiseksi kollaasiin, jossa on muutamat lempparini. Teen pientä materialismikuolemaa muuten, kun katselen tuota vasemman yläkulman ihanuutta….

Kuvakaappaukset28

kuvat: Modekungen.se/Asos.com/ Romwe.com/ Topshop.com/ 

Siihen nähden kuinka suosittuja reput oikein ovat tällä hetkellä, olin aika ihmeissäni siitä, miten vaikeaa niitä kivoja yksilöitä oli löytää. Laukkutaivas Modekungen ei tosin pettänyt tällä kertaa, puhumattakaan nyt noista Topshopin valikoimista. Hiukan kotimaata edemmäs joutuu siis luultavammin menemään kalaan, mutta kyllähän tuo posti kuljettaa nykyisin pakettaja vähän sieltä sun täältä. 

Mun makuni taitaakin tulla kollaasin myötä aika selväksi. Viehätyksiä ovat musta nahka, kulunut denim, ronskit yksityiskohdat ja suhteellisen simppelit leikkaukset. Inkakuosinen laukku oli pakko lisätä kollaasiin siksi, että se muistuttaa musta kovasti sitä Emmin reppua, jota kaikki aina sen kommenttilaatikoissa kuolailevat. Tossa olisi aika varteen otettava vaihtoehto sille typykät ;-)