MAYBE NOT THE BEST POSING OF MINE

Mä lähdin eilen sellasella kiireellä Helsinkiin, että meitsin ulkonäkö oli vähän sinne päin ja kamerakin nökötti mun laukkuni sijaan turvallisesti kotona kirjahyllyssä. Ei se oikeastaan haitannut. Ilta oli kiva siitäkin huolimatta että hiukset olivat sekaisin ja te saatatte olla ihan tyytyväisiä kuin vältytte kuvatykitykseltä ainakin tältä suunnalta. 

Asukuvatkin jäi ottamatta, mutta löysin kuvausseinän edessä otetun otoksen musta ja Mimmistä. Kuva herätti mussa muutamia tunteita. A) Missä on lähin itseruskettava?, B) onko mulla anemia? ja C) älä tyttökulta enää hymyile kuvissa ellet halua näyttää toopelta. No mutta asusta kai saa selvää sentään. 

-iyDlNDhFcB7LJO8A1PqQa2rc2NkCnuyA6wxKnk725E

KUVA: PAULA VIRTA 

HOPEINEN BIKER MANGO/ HAPSULAUKKU ZARA/ 

FARKUT&TOPPI H&M/ NILKKURIT ELLOS/


Tuo jakku on muuten maailman paras keskustelun aloittaja. Valehtelematta varmaan kaksikymmentä ihmistä tuli spontaanisti hipelöimään sitä selvittääkseen mitä materiaalia se oikein on. Hassua.