TARINAT KUVIEN TAKAA

Meinaan instagramiin lisättyjen kuvien takaa. Bloggaajasta kun tuntuu välillä niin hassulta ladata kuva, jonka oheen liittää vain yhden lauseen. Se kun ei tunnu riittävän mihinkään. Pitäisi olla ainakin yksi kappale, yksi postaus, yksi otsikko. Siksi siis jälleen kerran oma postauksensa noille kuville, jotka saavat tarinansa vasta nyt.

365785_Moldiv_1433763900532Veturihattuinen tyttö lähti innoissaan Jereä vastaan, joka oli muutaman päivän Forssailemassa sen jälkeen kun tultiin Suomeen. Muutaman päivän hengähdys toisen naamasta teki yllättäen aika hyvää./ Ollaan välillä vähän sellasia, että ei oikein jakseta syödä sellaista oikeaa ruokaa. Tai jonkun näkökulmasta en kai kokkaa sellasta ollenkaan. Suht normaalia lounasta meillä onkin tollanen ns. runsas aamupala. Hups./ Minä ja mun kiharruspuikko ollaan löydetty toisemme uudestaan nyt, kun mun hiukset on jo hiukan pidemmät./ Meillä oli toissaviikonloppuna taloyhtiön pihakirppis ja saatiin siivottua ullakon sisältöä yllättävän paljon./

293838_Moldiv_1433763957826Mun rusketus on ehtinyt jo nyt viikossa hieman haalistumaan, buu! Tässä kuvassa näytän ihanan papulta./ Shoppailin Bangkokissa silmät kiiluen osastolla, joka oli täynnä erilaisia taiteilijatarvikkeita. Mukaan lähti mm. tälläinen sivellintä mukaileva tussi, joka on tarkoitettu kai muotipiirtämiseen. Olin kevyesti innoissani kun avasin tuon!/ Kroppakin alkaa tuntua pikku hiljaa taas omalta, kun saa vaikuttaa hiukan enemmän siihen, mitä suusta menee alas. Hetkeen en syö ainakaan riisiä, sen voin kertoa. Ja kokkaaminen, se vasta kivaa onkin parin kuukauden tauon jälkeen/

249469_Moldiv_1433763994843Meidän yöllinen sekoilu ja huonekalujen raahaaminen ympäri asuntoa ei aiheuttanut sen suurempia hulluuden puuskia. Kerrankin./ Työevästä eli raakapuuroa vadelmilla, banaanilla, siemenillä ja goji-marjoilla. Ostin jälkimmäisiä ison pussin Bangkokista. Maksoivat euron…./ No ne Pehmikset, joita hehkutettiin blogissa viime viikko! En meinaa uskaltaa edes käyttää niitä, niin kivat ne musta on./ Eräs päivä tulin kotiin aikeenani siivota. Lähdettiinkin Jeren kanssa keskustaan metsästämään kummallekkin uusia mustia farkkuja. En osaa sanoa kumman vanhat oli enemmän rikki./

388232_Moldiv_1433764048679Kävin tekemässä viime viikolla yhden tentin, joka mulla jäi rästiin reissun takia. Kirjoitin kynä sauhuten tunnin verran ja toivon todella, että siitä tuli hyvä arvosana. Luennot kun oli kuitenkin helmikuussa. / Meidän bellablogien toimarilla oli viime viikolla synttärit ja me käytiin sen kunniaksi syömässä Siltasessa lounasta. Ja sitä ennen vedettiin vähän mansikoita ja jätskiä./ Asukuvan pala viimeviikolta. Aattelin vähän tsempata näiden kanssa, saas nähdä mitä tulee./

265179_Moldiv_1433764090590Meidän keittiön ikkunalaudalle on muuttanut muutama yrttipuska, jotka pitäisi saada istutettua. Tuoretta minttua tungen smoothieiden ja vesikannujen joukkoon, basilikaa menee munakkaiden ja leipien päälle. Ja ihan muutamat pestotkin on tullut pyöräytettyä. Tai en tiedä voiko sitä kutsua pestoksi jos käytän basilikan lisäksi vain sitruunaa, suolaa ja pippuria./ Viime viikkoisen TBT-postaukset hahtuvat. Samana päivänä kun julkaisin postauksen seisoin Mäkelänkadulla liikennevaloissa ja katselin samaisten palleroiden lentoa ilmassa. Näytti siltä kuin olisi tullut lunta./ Mä saan tässä kesäduunissani pitää silloin tällöin etäpäiviä. En valita olleskaan, musta on ihan parasta tehdä töitä pyjamassa ja sohvalla röhnötten. Oon kummasti aina luovempikin silloin, kun saan vaan olla ihan vapaasti himassa./ Mulle oli reissun aikana tullut proteiinipatukoita testaukseen Pulsnutrionilta. Yhtenä kiireisenä aamuna nappasin mukaani tuon kaakaoa, karpaloita ja goji-marjoja sisältävän patukan. Oli oikein mainio välipala kahvin kanssa./

366835_Moldiv_1433764128741Perjantai oli aika ilon päivä, sillä mun siskoni&serkkuni huristeli Helsinkiin meidän luokse. Juoruiltiin kolmen kuukauden edestä, syötiin mahamme täyteen Fafa’sia ja lähdettiin kaikki yhdessä Forssaan./ Jossa minä olin aika innoissani. Oli omituista nähdä ystäviä ja sukulaisia pitkän tauon jälkeen. Varsinkin kun kaikki oli sitä mieltä että ollaan oltu poissa ikuisuus ja itte luuli vasta lähteneensä./ Pehmikset ja Pull&Bearin farkut, jotka ostin itselleni Bangkokista. Ne on matalavyötäröiset, enkä oikeen vieläkään osaa käyttää niitä. Tuntuvat niin oudoilta./ Kummitätini yllätti sunnuntaina ja teki jälkiruuaksi mangomoussea. Ilmeisesti mun mangorakkauteni ei jäänyt huomaamatta./

364197_Moldiv_1433764178067Jälkkäriksi oli myös valkosuklaakakkua, joka oli niin söpö omenankukkineen, että oli pakko ottaa kuva. Oonko ikinä kertonut, että mun tätini on maailman paras kokki ja varmaan suurin syy siihen, miksi mä itsekin olen niin kiinnostunut ruuanlaitosta. No sitä se on!/ Käytiin viikonloppuna myös rimpsalla ja mää yritin ikuistaa itteni kerrankin laitettuna. Tai no kiharsin mää tukan, laitoin huulikiiltoa ja lainasin siskolta kivaa kukkakimonoa. Aika panostus mun mielestä./ Meillä kusahti vähän bussilippujen kanssa ja päästiinkin kotiin vasta tänään. Aamubussiin herääminen verotti vähän matkalaista. Minä katselin katkerana sohvalta ja koitin tehdä töitä kun toinen tuhisee tasaisesti./ Tänään vedettiin taas lounaaksi smoothieta. Tällä kertaa siinä oli banaanin lisäksi mustikoita, kauramaitoa ja minttua. Ja muutamat hampunsiemenet./