Flowery

Oho, oonko mä ollut vähän hiljaa? Vahinko, pahoittelen, ja heitän tiskiin eilisen baariasun, joka olisi saanut jäädä pukematta, vaan olisin voinut vedellä koko illan mieluummin kotona pyjamassa kuin olla baarissa kuuntelemassa Petri Nygårdia.. Sanoo krapulainen, jolla on mojovan päänsäryn lisäksi älyttömän kipeät lihakset eilisestä kahvakuulajumpasta. Mun olkapäät on kirjaimellisesti edelleen ihan tulessa eli toisin sanoen lihas on aivan älyttömän kuuma koko ajan :-D

Mekko Sister Point/ clutch ja ”mokka”bikerliivi Seppälä/ korut H&M+Friis Company+2ndhand/

Toi (mun mielestä tosi Nadjamainen) mekko on muuten uusi. Ostin sen eilen Forssan Ziggystä, sen jälkeen kun olin viettänyt sovituskopissa rehellisesti sanottuna ainakin tunnin pähkäilemässä otanko ton vai toisen kukkamekon. Siinä tunnin aikana soitin myös mm. siskolleni, että voisko se millään lähtee töistä ja tulla mun makutuomariksi ja lähetin sohville 3 kuvaviestiä kyseisistä mekoista…..Oon avuton.

Kiinnostaisko nämäkin?