THE WAY WAY BACK/LEFFASKABA

Nyt kuulolla te elämyksennälkäiset kanssasisareni siellä tietokoneidenne äärellä. Olisi meinaan taas aika läväyttää pöytään pikkuista leffaskabaa yhteistyössä Scanboxin kanssa. Ja kisa tuleekin aika passelisti, sillä ollaanpas jo totuudenmukaisia ja myönnetään, että syksyksihän tuo elokuu taitaa jo olla taittumassa. Ja mikäs sen parempaa syystouhuamista, kuin ottaa hyvä ystävä kainaloon ja painella elokuvateatterin popcornin hajuiseen maailmaan, pakoon ulkona vihmomalta tuulelta?

Tällä kertaa jaossa olisi kolmelle onnekkaalle: kahden lipun paketti The Way Way Back-elokuvan näytökseen (voittaja voi itse valita mieleisensä näytöksen) sekä Luhdan pyyhesetti. Kelpais hei mullekkin!


Ensi viikolla ensi-iltansa saava elokuva puolestaan on varmastikkin aikas mielenkiintoinen tapaus. Juoni itsessään ei pakosti vetäisi meikäläistä lippuluukulle asti, mutta näyttelijävalinnat on sen verta kutkuttavat, että ei tuo huono voi olla. Vai mitäs sanotte aina yhtä huikeasta Toni Colletesta, joka toivottavasti tekee taas yhden hienon roolin äitinä taikka Steve Carellista, joka nyt on yksinkertaisesti useimmiten ihan pirun hauska. Niin ja näyttääpä mukana seikkailevan myös Carrien päiväkirjoista tuttu, aina yhtä suloisen näköinen AnnaSophia Robb. Juonta en lähde ruotimaan sen kummemmin, mutta kiinnostuneet voi kurkata sen Finnkinon sivuilta eli täältä(CLICK!). Jos tuo yllä näkyvä traileri ei siis avannut asiaa tarpeeksi.


Siispä jos leffailu innostaa, niin huudelkaapa kommenttilaatikossa sähköpostin kera. Arvon voittajat maanantain aikana ja ilmoittelen onnekkaille pikaisesti. Vahdatkaas siis osallistujat inboxianne! 

KISA ON PÄÄTTYNYT!