MUD LEFFASKABA

Tei ootte olleet aina niin innoissanne leffaskaboista (ja hei, kukapa ei nyt leffassa tykkäis käydä?), että lähdin minäkin taas mielelläni mukaan Scanboxin kisaa järjestelemään. Tällä kertaa arvottaisiin lippuja tänään ensi-iltansa saavaan rainaan, joka kantaa ylpeänä päähenkilönsä nimeä Mud. Hirveästi en halua elokuvan annista paljastaa, mutta sanottakoon, että se on aikasmoisen tiivistunnelmainen. Uteliaimmat tietysti tsekkaa trailerin tuosta alapuolelta ja villeimmät menee täysin vailla ennakkokäsitystä leffailemaan. 

Tällä kertaa olisi jaossa kolmelle onnekkaalle kahden hengen lippupaketit, joilla pääsee katsomaan kyseistä elokuvaa ympäri Suomea. Jättäkää postauksen kommenttilaatikkoon hihkaisu kera sähköpostiosoitteenne niin arvon voittajat sunnuntai-iltana taikka vaihtoehtoisesti maanantain puolella. Tsekkailkaapi siis tarkkaan alkuviikosta s.postejanne niin saadaan teidän tietonne lippulähetystä varten.


Ps. Huhu kertoo, että kyseinen rooli Mudina olisi McConaugheyn kaikkien aikojen paras. Jo se hiukan kutkuttelee mennä tsekkailemaan, että kuinka rankkaa settiä kyseinen leffa tarjoilee. 

EDIT// KISA PÄÄTTYNYT!