A LITTLE PINCH OF HAPPINES CAN CHANGE YOUR LIFE

Onko täällä muita romanttisen draaman ystäviä? Tunnustakaa vaan. 

Mä itse ainakin ihan häpeilemättä myönnän nauttivani tarinoista, jotka kutkuttavat vatsanpohjaa tai saavat kyyneleen silmäkulmaan. Äärettömän kliseisille tai siirappisille juonenkäänteille en lämpene, mutta sellaiset erilaiset, koskettavat ja silmiä avaavat tarinat ovat aina tervetullutta viihdettä omiin iltoihini. 

Siksipä perjantaina ensi-iltansa saanut The Lunchbox kiinnostaa allekirjoittanutta kovasti. Oman lisänsä jo muutenkin kiinnostavan oloiseen tarinaan, jonka voi käydä lukemassa TÄÄLTÄ(CLICK!), tekee hektinen Mumbai ja korviin ihanan eksoottinen kieli.

© 2014 Scanbox Entertaiment

Syy siihen, miksi mä elokuvasta vauhkoan nyt, kun se ei ole vielä edes teattereissa on hyvinkin yksinkertainen. Mä kun sain vedettäväksi pitkästä aikaa kilpailun, jossa te voitte voittaa mukavia The Lunchbox-aiheisia palkintoja. Onnekkaita voittajia on tällä kertaa yhteensä kolme ja voitte osallistua kilpailuun jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttilaatikkoon. 

1. PALKINTO:

The Lunchbox -lounaspurkki, 2 Finnkinon The Lunchbox -elokuvalippua sekä Yogi Tea -pakkaus!


2.&3. PALKINTO: 

2 Finnkinon The Lunchbox -elokuvalippua sekä Yogi Tea -pakkaus!

Laittakaapa siis kommenttia tulemaan viimeistään perjantaihin 4.4 mennessä niin saadaan palkinnot postiin ja teidät elokuvateatterin lämpöiseen syliin rentoutumaan. Sillä välin suosittelen tsekkaamaan elokuvan trailerin TÄÄLTÄ(CLICK!), sillä jo pelkästään se saa ainakin mut hippusen paremmalle tuulelle.

EDIT// AINIIIIN, SÄHKÖPOSTIOSOITE KOMMENTIN YHTEYTEEN NIIN SAAN VOITTAJAT KIINNI!

KISA PÄÄTTYNYT!