something really boooringg…

Vähän arkeen palaaminen on tuskaista. En meinaa millään muistaa, että mitä hittoa mä olen oikein tehnyt ennen ruuaksi kun mua on nälättänyt. Ja siis miksei muka mun lähin Siwani myy mulle sushia pienessä söpössä rasiassa muutaman euron hintaan? Työavaimien mukaan otto on myös ihan sulaa hulluutta ja autolla ajaminenkin tuntuu todella hassulta. Toisaalta tuntuu, että en olisi ollut reissussa ollenkaan, toisaalta taas siltä, että olen ollut poissa vähintään puoli vuotta. Kovin vaikeaa oli myös tajuta, että mun tukkahan näyttää ihan järkyttävältä. Havahduin siihen kunnolla tänään, kun Sohvi loi siihen merkitseviä katseita samalla kun lapioitiin suuhumme masennuslääkettä, eli kinuski&päärynä-jäätelöä. Taidan huomisella ruokkiksella tehdä pikku visiitin Citymarketin hiusvärihyllyille…. 

Hiuskatastrofista oli tallentunut muutamia kuvia mun kamerallekkin, tässä niistä muutama: 

DSC01516-1

Masennus-maanantain asua, jossa yhdistyi kaikkia vaatekaapin vanhuksia, hyvin rakkaita sellaisia tosin. Harmaa rentoiluneule, jossa taisin asua koko viime talven päällään rakas reppana nahkatakkini (näin amsterdamissa painajaisia, että joku repi tämän mussukan ihan riekaleiksi, buhuu. Olin varmaan jossain passiivi-pilvessä..). Kaulaan kietaisin leopardihuivini, joka on muuten oikeasti sarongi, laukkuna keikkui Zaran mokkaihanuuteni, jota mulla oli ollut vähän ikävä sekä jaloissa klompsotti Dinskon bootsit, joita olen tainnut käyttää enemmän kuin laki sallii. Niin ja silmälasit, hyi! Olin unohtanut ostaa itselleni piilareita ja tossa tulos. Nörtti-Piukku…

DSC01503-1

Tämä poseeraus puolestaan on peräisin lauantailta, kun lähdin hetken mielijohteesta viettämään kaverin synttäreitä. Laittautuminen oli yhtä kuin viiden minuutin pikakiharat, vähän eyelineria arkimeikin päälle ja uusi Forever21:sta ostettu mekko niskaan. Uusi kaunis kaverini sai seurakseen viininpunaisen vyön, joka on ennakkoperintöä mammaltani, pinkin clutchin ja mustan jakun. Simppeliä, mutta ihan hyvin noilla vermeillä joi itselleen mojovan päänsäryn. 

Seuraavaksi mun pitäisi alkaa käymään läpi Wienin kuvia teille näytettäväksi, puuh, mitä jos ei jaksa? :-D

PS. miksi mun juurikasvun pitää olla noin hiton vaaleaa? Kuinka hyvältä se näyttäiskään, jos se olis tummaa, aah…