KUUDEN KOHDAN LISTA

Viikonloppu viisastaa naista kummasti. Löysin meinaans täydellisen yhtälön syysmielen poistoon. Kaikki tapahtui noin 48 tunnin aikana ja sen jälkeen olin ihan yhtä aurinkoa taas koko likka.

1) Lintsaa koulusta. Haha, kyllä! En jaksanut raahautua koululle 1,5 tunnin kertaustunnille vaan nukuin surutta makeasti yhdeksään asti. Ja ihan ilman mitään morkkista eli oon mitä selvemmin aika paatunut rikollinen.

2) Tee itsellesi hyvää kasvissafkaa! Sulattele pakkasesta kummitädin roudaamia mustikoita ja surrauttele smoothie, keittele jättiläismäinen kattila sosekeittoa ja nakerra porkkanaa niin paljon, että leuat on hellänä. Suosittelen myös kutsumaan itse itsensä jonkun luokse kylään ja vaatia sapuskaa nenänsä eteen. Kummitäti ruokki mua lauantaina paistetulla lohella ja runsaalla kasvistarjonnalla. Sekä ihan sellasella sielunravinnolla myös.

3) Lähde pois, ees jonnekkin! Mulle riitti tosiaan se Forssa. Hykertelin onnesta istuskellessani vanhan kotikaupunkini kurjaakin kurjemmalla bussiasemalla, mut hei, enpähän ainakaan ollu himassa. Lähettelin kuvia lehtiään tiputtelevista puista myös Lauralle, muijalle, joka on tällä hetkellä viettelemässä vaihtokuukausiaan Lillessä. Ei kuulemma tullut ikävä.

4) Hommaa kainalo! Sama se onko se poikakaveri vai ihan vaan kaveri kaveri, sen tarvii kuitenkin. Mää hommasin itseni ihan useampaan kainaloon viikonloppuna, eniten taisin odotella kuitenkin siskoni moista. Enkä suotta, kun sanoin että nyt vähän masentaa, niin sisko sytytti noin kolmekymmentä kynttilää palamaan, keitti teetä ja antoi vähän tummaa suklaatakin kaupan päälle.

5) Mee bisselle! Näytin kuulemma lapselta karkkikaupassa, kun sain puolen litran stoban Heinekeniä naaman eteen.

6) Palkitse itsesi jollain kivalla materialla(äärikeino!!!). Mun ei tarvinnut hoitaa tätä osaa edes itse, vaan olin sattunut sopimaan treffit Bestsellerille perjantaiksi, ennen kuin toteutin pakosuunnitelmani. Tarkoitus oli mennä tutustumaan vielä vähän tarkemmin Objectin ensi kevään mallistoon, mutta lähdinkin ovesta ulos valtavan lahjussäkin kera. Kuvissa oleva pino rakkautta sisältää siis Objectin samplareita ja onpa siellä yksi Piecesin huivikin. Materiaonnellisuus on naurettavaa, mutta hei, mä oon vaan nainen enkä mikään supersankari.