gooooood food

Käytiin tosiaan eilen J:n kanssa kotimatkalla mökkeilemästä nopsaan Myllyssä ja ikeassa nopsaan ostoksilla. Mitään ostoksia en ole jaksanut kuvata, oon superlaiska tiedetään, mutta voin kertoa sen verran että H&M:stä ostin ihan sika siistin topin, käärmeennahkavyön ja seeprahameen, Lindexistä organic cotton kassin, pääpannan ja niittivyön ja ikeasta vähän kangasta ja sellaisen korupuun :-)

Ajattelin kuitenkin jakaa teidän kanssa hupsun kuvasarjan, mikä mua ainakin nauratti sillon kuvien otto hetkellä :-D
Kuva 337Kuva 340
Lähtötilanne (jee taas ruokaa…) Kummallaki kauhee satsi pastaa, salaattia, mulla jälkkärinä suklaamoussea ja J:llä daimkakkua
Kuva 338
Seuraava vaihe: J:n salaattikippo ja pastalautanen tyhjä, itse mies täyttämässä myös tyhjentynyttä limulasia. Ja mun lautanen, öö, olisinko ottanut kaks haarukallista :-D
Kuva 344
Ja loppu, mulla ähky ja J tuhoo mun loput ruuat :-D

Mut siis jälkiruualle on aina tilaa…..Ainakin tollaselle, mikä on superhyvää kertaa tuhat!!
Kuva 346
Kuva 342
Niin ja ettei tää vaan pelkäkis syömiseksi mene, niin vähän kuvia siitäkin mitä mulla oli päällä :-) Eli ei mitään ihmeellistä tai ainakaan mitään uutta!
Kuva 329
hame,ballerinat-Seppälä
tuubitoppi-H&M
jakku-JC
vyö-2ndhand

tänään mulla olikin töiden jälkeen mielestäni paljon kivemmat vaatteet, oteltiin niistä vähän kuviakin J:n kanssa, mutta ne pääsee julkaisuun sitten vasta huomenna :-)

Nyt alan tapittamaan elokuvaa, kivaa lauantai-iltaa kaikille, pusi<3