LONDON SHOPPING!

Joku kysyi, että mitäs mä oikein shoppailin reissullani. Veikkaus oli vähän siihen kanttiin, että et sä varmaan oikein mitään, kun joutuu reppuakin kantamaan. No joo, paitsi jos on fiksu niin kuin minä ja Laura. Valittiin viimeiseksi paikaksemme Lontoo, josta meillä oli vielä lennot kotosuomeen. Joten rinkkaahan ei joutunut kantamaan kuin hostellilta metroon, joka vei meidät lentoasemalle. Eli kyllähän mä jotain……

DSC01437

Muun muassa tollasen pikku saaliin shoppailin Oxford streetiltä… Kaikki muut mekkoja, paitsi tuo sinapin värinen kukkaihanuus on paituli. Näiden lisäksi ostin täydellisen pörröneuleen Milanon H&M:stä sekä Monkin smaragdin värisen mekon Amsterdamista. 

DSC01442

Niin ja laukkujahan mun EI pitänyt shoppailla. Annoin itselleni armoa, ja ostin itselleni supersöpön leopardilla tehostetun pikkulaukun Prahasta ja tämä Aldon kaveri oli ihan vahinko. Mutta katsokaa sitä! Beigejä tasseleita ja pikkasen kultaa, aah<3 

DSC01451

Ja tiedättekö, mä en ole oikein ikinä tajunnut sitä Aussie-hehkutusta, mikä on vallinnut blogosfäärissä muutaman viime vuoden. Kunnes kokeilin, ja rakastuin. Ainoat terveiset sinne Aussien Suomen tiimille ovat, että voisko nää olla iiiihan pikkasen halvempia Suomessa? Lontoossa noilla oli hintaa noin 3 puntaa kappaleelta. Kuivashampoo oli samaa hintaluokkaa, ja se tosiaan on ehkä parasta, jota olen koskaan kokeillut. 

DSC01454DSC01463DSC01460

Ja noita meikkejäkin vähän kertyi… Turkoosihileinen kynsilakka ja nuorelle iholle tarkoitettu kivipuuteri lähtivät messiin jo Berliinistä ja loput olivatkin sitten Lontoon ostoksia. Sheer Moisture-meikkivoide(n. 5 puntaa/kpl) oli niin ihanaa, että hamstrasin sitä oikein kaksi purkkia, ripsiväri(n. 6 puntaa) on samalta 17:n merkiltä ja on vaihteen vuoksi ruskeaa. Barry M:ltä lähti puolestaan mukaansa eyeliner(n. 3 puntaa) ja ihana mattavioletti kynsilakka. NewLookista bongattu huulikiilto on aika hauska yksilö, koska se on mattapintaista, eikä kiiltävää niin kuin kiillot yleensä. Toinen huulijuttu(joita hamstraan ihan liikaa) oli Kiehl’sin mango huulirasva(9 puntaa), jota olen kuullut kehuttuvan maailman parhaaksi. Ja aika ihanan samettisiksi se huulet saakin :-) Tuoksupuolta edusti Victorian Secretin ihanainen Body Mist sekä H&M:n viiden euron hajuvesi, jonka ostin epätoivoissani, kun en jaksanut enää haista pahalle :-D 

Että sellasia, kuvaamatta jäi muuten vielä primarkin ostokset(lompakko, muutama koru ja aitonahkaiset nilkkurit, joista muuten maksoin naurettavat 30 puntaa) sekä muutama koru Six:stä ja Forever21:sta.