GRADUATION PARTY

Huh huijaa mikä eilinen olikaan. Kävin töiden jälkeen maailman pikasimmassa suihkussa, sudin naamaani hiukan meikkiä, pöyhin hiukan vanhoja kiharoita ja sujahdin Indiskan kukkamekkooni. Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin istuin isovanhempieni kyydissä matkalla serkkuni ylioppilasjuhliin, joita valitettavasti jatkettiin juurikin niille yön viimeisille tunneille asti. Niissä hiukan virallisimmissa pippaloissa näytin kuitenkin alla olevalta, baariin vaihdoinkin sitten asusteet hiukan ”piukkumaisemmiksi” eli korollisiksi nilkkureiksi, bikerliiviksi ja hatuksi. Niin, mitä sitä nyt valehtelemaan, että olisin ihan koko päivää vedellyt näin sivistyneen näköisenä. 

3.6

Mekko Indiska/ Takki Monki/ Ballerinat H&M/ 

Nyt mä yritän lopettaa tämän Heli Kajon kuuntelun ja sängyllä makoilun ja yritän keskittyä mieluummin siivomiseen/pakkaamiseen/pääsykokeisiin valmistautumiseen. Yritän unohtaa sen kuinka makoisaa olisi vain ottaa pikku päikkärit ja yrittää sitten suoriutua noista edellä mainituista. Enhän mä nyt voisi, enhän? ;-)