It’s getting a little hot in here!

Meidän kodissa on niin käsittämättömän kuuma. Paksut kiviseinät tuntuvat keräävän itseensä lämpöä päivän mittaan niin pirusti ettei mitään järkeä. Kotona ollaan hengailtu aika pitkälti alusvaatemeiningillä ja peittokin on ollut kesälomalla varmaan viikon verran. Ja se, että kotona tuntuu paistuvan, ei mitenkään kamalasti inspiroi sovittelemaan vaatteita tai suunnittelemaan kivoja asukokonaisuuksia. Siksi siis täällä päässä ollaan menty koko viikonloppu pillipöksyjen, t-paitojen ja ballerinojen voimalla. Aivot kun eivät tunnu kykenevän parempaan.

DSC05732-1

Eilisen asu oli niin tylsä. Ainoat hauskat yksityiskohdat olivat kirkkaan oranssit pitsirintsikat pilkottamassa valkoisen t-paidan alta ja turkoosit vintagesormukset. Rento asu ei oikeastaan tarvinnut seurakseen kuin hiuspehkon ja nudemeikin, koska olin niinkin hienossa tapahtumassa, kuin järvisählyn MM-kisoissa. Pussisiideri, Jare&VilleGallen minikeikka ja kaverit saivat mut aika helposti unohtamaan vaatimattoman asustukseni. Niin ja tulihan sitä eksyttyä baariinkin, jossa muuten oli sielläkin ihan sika kuuma. Murrr! Siksi että ehkä ihmettele, että miksi hykertelen innoissani äskeisten sade/ukkoskuurojen jäljiltä. VIhdoinkin pihalla on viileää! Tässä kodissa on ainakin jokainen ikkuna auki koko yön. Kauniita unia!