THERE’S A FIRE STARTING IN MY….HEAD?

Miljoonasti kiitoksia teille kaikille, jotka jaksoitte auttaa meikää aiemmin tällä viikolla sen mun vapputukka-ongelmani kanssa. Haastattelin samaan asiaan liittyen myös muutamaa kampaajaa ja olivat kaikki sitä mieltä, että en varmaan löytäisi mistään väriä, joka ei jumahtaisi ainakin muutaman pesun ajaksi vaaleisiin latvoihini. Olin asiasta jotenkin niin naurettavan kauhuissani, että kuoppasin koko haaveen jo hetkellisesti, kunnes menin itkemään pinkkien hiuksien perään koulussa. 

Yksi mun luokkalainen tyttö kun kertoi, että oli juuri käyttänyt neonpinkkiä hiusväriä blondattuihin hiuksiinsa ja saanut huuhdottua sen viemäriin jo ensimmäisen pesun yhteydessä. Siispä mä kurvasin kahvitauolla Tiimariin ja lunastin itselleni neljä euroa maksavan hiussprayn, jonka korkki hehkui neonpinkkinä. Mutta se olikin sitten hiukan punaiseen taittavaa neonoranssia. 

DSC01810DSC01815DSC01814-001

Aika makea oli tuokin, varsinkin kun sen ruiski noin vaan latvoihin. Kuuntelin vinkkejänne ja laitoin ennen suihkutusta latvoihin hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja lakkaa ja värin päälle kunnon kerros vielä jälkimmäistä. Lopputulos oli karheahko ja koppurainen, mutta hyvin nuo yhden illan menivät. T-paidan kauluksen sain oranssiksi ja loput värit lähtivät melkein kokonaan pois ensimmäisessä pesussa. Tosin pesin hiukan huolimattomasti, koska päätin, ettei mua ehkä haittaakaan muutama oranssi raita vapun jälkeen. 

Taidan kokeilla toistekkin, ja ensi kerralla ilman tuollaista turhaa panikointia.