My DRESS

Ettehän naura, jos julkaisen muutaman jäätävän otoksen eilisillalta? Sain serkultani lainaan tällä viikolla hänen kameranrunkonsa, kun omani on edelleen pipi. Ja Laura (enkä kyllä minäkään) ollut oikein sinut vielä tuon mallin asetusten kanssa, vaikka meillä kummallakin myös Sonyt on. Joteeen heh heh, hiukan ylivalottunutta settiä naisesta, joka ei ikinä opi pukemaan ennen, kuin on hörppinyt kitusiinsa kolme sitruunalla terästettyä Coronaa. Siksipä vaatetuskin ja kiharat olivat tuollaista hyvin simppeliä kauraa, tai ainakin musta aina tuntuu, että jos pukeutuminen on niin helppoa kuin mekko yhdistettynä asusteisiin sen on pakko olla vähän tylsää. 

26.2-1

Mekko Monki/ Laukku ja sormukset Gina Tricot/ 

Mutta voi että tuo mekko on ihana, vaikka se hiukan hassulta kuvassa karun salaman kera näyttääkin. En malta odottaa lämpimimpiä kelejä, kun sen saa puettua nuden sävyisten korkokenkien ja ruskettuneen ihon seuraksi. Niin ja mieluusti myös ilman tuota alta irvistää alustoppia, jota ilman en hennonnut lähteä palelemaan pakkaseen.

Nyt meikit nassuun ja vaatetta niskaan, sillä tämä tyttö lähtee pitkästä aikaa viettämään perinteikästä sunnuntaita sukuloimalla sekä isovanhempien, kummitädin, siskon että äidinkin luona :-)