NELLY

Mä niin sain välteltyä Nelly.com:n aleja ikuisuuden (ainakin kaksi viikkoa!). Olin katsomatta mihinkään sähköpostiin, jossa niitä hehkutettiin, poistin Nellyltä tulleen tekstarin heti puhelimestani enkä käynyt edes kurkkimassa, että mitä niillä mahtaa olla tarjolla vaikka mieli kyllä teki ja kovin. Viimeinen niitti oli, kun mun ÄITI sanoi tilanneensa sieltä kivat korkkarit. Jassoo….no kai minäkin sitten saan sortua, jos kerran äippäkin, ketä ei edes ole mikään himoshoppaaja, vaan oikeastaan aika laiskan puoleinen sellainen. No munhan piti ihan vaan tsekata, että joskos sieltä löytyisi joku kiva toppatakki viime talven mallistoista ja löytyihän sieltä…ja ehkä vähän jotain muutakin..

Oon paha, oon paha! Tuo kiva oliivin vihreä toppatakki tosiaan oli Vilan mallistosta, samoin kuin tuo vihreä mekkokin. Ylärivin pitsimekko ja sininen oversize-neule olivat puolestaan Jeane Blushilta ja alareunan mekot oli valmistanut Cover. Toivotaan, että edes yksi niistä istuu kivasti :-) 

niin ja ps. Eiliseen postaukseen tuli hirmusti kommentteja, kiitos siitä! Pääpointtina olikin se, että mä en todellakaan loukkaantunut niistä sanoista, niin älyttömiä ne olivat, vaan mun teki pahaa se, miten ihmiset ajattelee. En ymmärrä koska arkipäivänkin muoti on alkanut kulkea käsi kädessä liian hoikkien varsien kanssa? Huippumalleja on tosielämässä aika harvassa, ja sellaiseksi on suhteellisen vaikeaa itseään muokata, joten ollaanhan kaikki vaan ihan tyytyväisiä itseemme sellaisina kuin olemme? :-) Mä olen ainakin ihan tyytyväinen noihin mun muutaman extrakilooni, ja vaikken olisikaan, niin se ei mitenkään muuta mun suhtautumistani muotiin. Mä olen just hyvä, just tälläsenä!