PASTELS

Oho, multa jäi vähän esittelemättä viime viikolta yksi kiva kirppariostos, joka mun kyllä piti esitellä. Se oli mulla päällä viime viikon helteissä, silloin nämä kuvatkin on otettu. Onhan toi nyt vähän mummuosastoa(niinku toi mun kyyryasentokin), mutta mitäs sitten, kun tuo printti oli niin hieno pastellisävyisine ruusuineen ja kangaskin ihanan viileää.

29.6

Ja arvatkaapa mitä muuta? Tää LUUSERI ei päässyt kouluun. Taaskaan. Ikinä? Ei siis yhtään olisi tehnyt mieli muuttaa kakkeliForssasta Helsinkiin ja päästä omaan unelmakouluunsa. Eeeeii. Joten, mulla on nyt suruaika, johon kuului tänään tortilloita ja suklaavanukasta. Sekä Gossip Girl. Ja pikku porut isosiskon olkapäätä vasten. Huomenna mulla on vapaapäivä, ja harkitsen vakavasti matkustamista Turkuun hukuttamaan suruni Zaraan. Kaikki tuntuu paljon paremmalta, kun saa vähän tuhlata omaisuuttaan. Sitä mitä oli säästellyt opiskeluelämää varten…..