ONE NIGHT STAND

Onko täällä ketään hiusgurua linjoilla? Tai ei oikeastaan tarvitse edes olla sellanen, arvostan myös muidenkin asiantuntevaa mielipidettä asiaan. Mut apua tarvitsisin kuitenkin. Mä kun menin saamaan tässä viikonloppuna sellaisen uskomattoman mahtavan idean, että tahdon vapuksi pinkit hiukset. Ei mitään käryä miksi, mutta koska toi on nyt oikeastaan ainoa idea mikä mua vapussa tällä hetkellä innostaa niin aattelin oikein selvittää miten sellanen olisi mahdollista. 

Downloads40

kuva täältä!

Siispä kertokaa minulle, oi te fiksummat, miten saan itselleni yhdeksi vuorokaudeksi(tai pariksi, ei sen niin väliä oo) pinkit hiukset? Pyörittelin mielessäni niitä sellasii sprayvärejä, joita myydään tälläi vapun alla jopa meidän lähisiwassakin, mutta voikohan se väri jämähtää mun blondattuihin hiuksiini? Onko muita ideoita? Kertokaa! 

PS. Niin ja hei, älkääkä jooko ehdottako niitä Kevin Murphyn Color bugeja. Saan tuskallista päänsärkyä pelkästä ajatuksesta että itse hinkkaisin koko tämän kuontalon pinkiksi jollain liidulla. Not my cup of tea! 

PSS. Kuinka moni kiskasi aamukahvit tai muut vastaavat väärään kurkkuun lukiessaan otsikon? Lupaan hakeutua hoitoon heti sillä sekunnilla kun meikän blogissa alkaa viliseen jotain deittailujuttuja.