A FRIEND IN TWEED IS A FRIEND INDEED

On tää kyllä omituista, kun meitsiltä heruu näitä asukuvia ihan jopa viikoittain. Mitä nyt postailen niitä pikku viiveellä. Nääkin kuvat otettiin meinaan tossa melkeinpä pari viikkoa sitten. Mutta oli pakko julkaista ne ihan vain siksi, että niissä näkyy mun uusin takkihankintani. Tiedän, etten tarvitsisi yhtäkään uutta, mutta ihastuin kerrankin hieman erilaiseen takkikaveriin ja sattui löytymään lompakon pohjalta vielä yksi Stockmannin lahjakorttikin. Niin, näin siinä sitten kävi, että meikä osti itselleen megatyttömäisen, tweedmäisen takin, jonka sävy taittaa jopa hieman vaaleanpunaiseen ja jonka taskujen sekä kaulusten koristeluissa on käytetty helmiä. Kai se sit oli toi rouhea vetskari, joka vakuutti mut siitä, ettei tuo ole liian hempeä meikäläiselle. 

DSC01766

DSC01778

DSC01785

TAKKI VILA/ PAITA GINA TRICOT/ HOUSUT+LAUKKU H&M/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ RANNEKORUT BIK BOK+H&M/


Oli pakko muuten ottaa kuvat parvekkeella, kun se oli niin pirun siistinä. Vietin tuon taannoisen aamun meinaan rätin ja luudan kanssa riehuen. Näiden kuvien jälkeen sinne on kuitenkin tullut täytteeksi isosiskolta perityt kalusteet sekä töistä raahattuja orvokkeja. Ensi viikolla mun pitäis lisäksi hiukan stailata sitä yhden blogiyhteistyön merkeissä, mutta siitä lisää sitten myöhemmin ;-)