REFRESH

Eiliselle varattu hiusten pelastus peruuntui, kun kampaajani venäytti kätensä ja meikäläisen aikaa siirrettiin luonnollisesti tasan viikolla etiäpäin. Asia muutoin hallinnassa, mutta tyvikasvu alkaa karkaamaan käsistä aika pahasti. Olen jostain jutuista naurettavan tarkka ja yksi niistä on ehdottomasti se, ettei epätoivottu tyvikasvu paista muulle maailmalle. Siispä olen muutaman viikon ajan harjoittanut tiukkaa peittelyoperaatiota. 

Pipo on kaveria, totta kai, mutta ei sitä jaksa koko aikaa myssyn suojissakaan luimuilla. Mutta kun oma vaalea haituva puskee kovasti läpi ja saa jakauskohdan epäillyttävästi näyttämään kaljuuntuvalta, on pakko keksiä jotain poppakonsteja. Olenko muuten ainoa piiloblondi, joka aina välillä koittaa kovasti leikkiä olevansa tummakutrinen? 

Pinkki puteli ostettu Tukholmasta viime syksynä(tietääkö joku mistä tätä 

saa esim. Helsingistä) ja Biozellin saatu blogin kautta.

Onneksi on olemassa ruskeille hiuksille tarkoitetut kuivashampoot ja sotkuiset nutturat, jotka jostain kumman syystä huijaavat pehkoa inhimillisemmän näköiseksi. Tujaus jompaa kumpaa tököttiä tyveen, villi hieronta ja pompulalla jonkinnäköinen suttura niskaan tai päälaelle. 

Toimii, ainakin jotenkin. 

Pakko muuten antaa vielä kunniamaininta noille H&M:n pehmoisille pompuloille. Niistä ei jää ärsyttävää pompularajaa, ne eivät hierrä hiusta rikki ja pysyvätkin jotenkin normaaleja paremmin. Ja jostain syystä, näitä ei myöskään hukkaa niin helposti. Ehkä ne on sitten vaan niin hyviä, ettei niitä vahingossakaan jätä mihinkään. Ostin näitä muutaman kappaleen viime keväänä ja harmittelin kovasti, kun ne katosivat valikoimasta hetkisesti. Muutama viikko sitten koettiin taas iloinen jälleennäkeminen. 

Niin että terveisiä vain serkulle, jolta varastin takaisin oman pompulani: näitä on taas myytävänä. Nyt vielä tuollaisella söpöllä glitterkerroksella kuorrutettuna.