PRÉFÉRENCE

Muistinko edes mainita teille siitä, että mää pirulainen menin olemaan viime viikolla uskoton omalle kampaajalleni? Olin myös muutama viikko aikaisemmin hyväksynyt sen tosiasian, että kalenteri on pakattu niin piukkaan kaikkea, että joudun elelemään juurikasvuni kanssa vielä hetken. 

Sitten tuli joku hassu onnenkantamoinen. Olin kirjoittanut nimeni arvontalipukkeeseen, jolla voitin L’oreal Parisin Make over-päivän ja sain sumplittua itselleni muutaman tunnin raon, jolloin ehdin lunastaa toisen osan palkinnostani. 

Siispä olin uskoton, ja annoin hiukseni Johannan sijaan Ester Räisäsen hellään huomaan. Hirmuista muodonmuutosta en kaivannut omasta mielestäni, joten ainoastaan tyveni sai uutta tummaa sävyä(tarkemmin ottaen Préférence Récital ja sävy 4 Tahiti) ja latvoille testasimme Préférence Glam Lightsia(sävy No1). Jälkimmäinen on minulle täysin uusi tuote, vaalentava hiusväri, jolla on kuulemma naurettavan helppoa tehdä aurinkoraitoja mukana tulevan kamman avulla. Mun latvoihini ei sitä tietenkään tarvittu, mutta kaupan väriksi se kirkasti mun mielestä oikein kauniisti hieman jo tunkkaista vaaleaa. Lopuksi Ester napsi kevyesti latvoja pois, kiharsi, pörrötti ja tattadaa, meitsin kevättukka oli valmis! Ajattelin myös ihan surutta myöntää(siitäkin huolimatta, että kuulostan turhamaiselta), että pöyhityt hiukset nosti meikäläisen mielialaa jotain potenssiin kymmenen. Siksi siis ihan muutama naamakuvakin. Koska oli nätti olo noiden kiharoiden kanssa. 


Miltäs mun kevätfleda näyttää teidän silmäänne? Siltä samalta vanhalta, vaikka ootteko samaa mieltä, että pikku päivitys oli paikallaan?