EAT WELL TRAVEL OFTEN

Tää on taatusti jokaisen bloggaajan ammattitauti. Siis se, että kamera on aina pakko kaivaa esiin kun tapahtuu jotain ikuistamisen arvoista tai suht usein vain sellaista, joka näyttää omaan silmään kauniilta tai mielenkiintoiselta. Tällä viikolla niitä hetkiä on ollut taasen muutamia kuten torstaina, kun otin kuvia minun, Anniinan ja Lauran yhteisestä lounashetkestä minun keittiössäni. Voin muuten kertoa, että kameran kanssa heiluminen silloin kun muut syö on todistetusti ja yksinkertaisesti aivan mielettömän ärsyttävää. Tai sen suuntaista palautetta tulee ainakin usein saatua…

DSC03882

12.7

DSC03887

DSC03872

Äärettömän helppoon ja maukkaaseen salaattiin tarvitsee salaattipohjan lisäksi vain kirsikkatomaatteja, pestossa kieriteltyjä kanasuikaleita ja murustettua fetajuustoa. Mums! 

Jos olette sattuneet ihmettelemään, että syökö tuo muija AINA tomaatteja&pestoa, niin myönnän syyllisyyteni. Lähiaikoina kurkusta on mennyt alas myös luvattoman paljon kevätsipulia, nektariineja ja mansikoita. Kesäruoka on niiiin hyvää. 

Nyt kieriskelen peiton alle, jossa mun olisi kyllä pitänyt tuhista jo muutama tunti unta palloon. Huomenna lähtö ostoksille siskon kanssa, joka tarvitsee itselleen juhlamekon ja ostosassistentin. Toivotaan että mä keskityn lähinnäkin juuri tuohon assarin tehtävääni ja jätän shoppailut täysin siskolleni. En tosin lupaa mitään….