Sick=icecream&magazines&couch

Vatsa käänsi tänään ihan yhtäkkiä töissä ympäri. Halailin hetken aikaa pyttyä työpaikan vessan lattialla ja päätin lähteä kotiin, kun kaikki katsoivat minua kuin kantaisin maailman tarttuvinta ruttoa. Hiukan kotiin tuloa lohdutti se, että postisetä oli tuonut paljon lukemista ja se, että uhmasin oloani sen verran, että kävin tien toisella puolella ostamassa vaniljajäätelöä. 

DSC03733-1

DSC03735-1

Lehdistä ei ollut kovin kauaa iloa, kun nukahdin yhtäkkiä sohvalle jätskikippo kainalossa. Pikku unien jälkeen vatsakin tuntuu jo tasaantuneen (olikohan joku ruokamyrkytys?), vaikka taidan silti pitäytyä vielä tuossa jäätelössä. Sen tiedän ainakin, etten syö hetkeen jauhelihaa&aurajuustoa. Se kun oli tämän päiväinen salaatin päälliseni…

PS. Monki oli lähettänyt mulle uusimman lehtensä ja olin iloisesti yllättynyt sen uudistuneesta ilmeestä. The Travel Issue oli normaalia isompi, paksumpi ja ulkonäöltäänkin uudistunut. Iso peukku Monkille päin, lehti näyttää oikein hyvältä :–) 

Translate: For some reason i got stomach flu today, yuck! My medicine was large bowl of icecream, naps on the couch and bunch of fashion magazines.