TIP FOR YOU

Mua kiukuttaa aina säännöllisin väliajoin suuresti, että asun näinkin kaukana Helsingistä. Yleensä kiukun aihe on se, että siellä nyt vaan tapahtuu aivan mielettömän paljon kaikkea sellaista mielenkiintoista, jossa tahtoisin olla mukana. Muutaman viikon aikana on taas sähköposti kilahdellut iloiseen tahtiin, kun kaikki pressitoimistot sun muut ovat aktivoituneet kesän jälkeen. Mä itse en tietenkään pääse mihkään paikalle, mutta muutamia sellaisiakin oli, johon ei tarvita kutsua. Siksipä vinkkaan niistä teille :-) 

Kuvakaappaukset36

Open House Helsinki on osa Helsinki Design Week ja World Design Capital 2012-ohjelmaa. Sen tarkoituksena on avata ihmisille ovia sellaisiin paikkoihin, joihin ei normaalisti pääse. Ovia on avoinna erilaisista museoista yliopistoihin ja korttelipihoihin. Taatusti mielenkiintoista katsottavaa siis. Sisällöstä ja kierroksista vastaa ”ovien avaajat” ja oppaan virkaa toimittaa mitä luultavammin kohteen sunnittelija tai asiantuntija. Kierrosten lisäksi on luvassa erilaisia luentoja, näyttelyitä ja työpajoja. Lisää tietoa tapahtumasta ja tapahtumakalenteri TÄÄLTÄ! (Myös ylläoleva ihana kuva on samasta osoitteesta. Saisko tän samaisen printin jonkun kahvimuken kylkeen, kiitos.) 

Ylläolevaa supermielenkiintoista tapahtumaa enemmän mua kuitenkin harmittaa missata tämän viikkoinen FILF 2013 eli Fashion I’d Like to Find ja sitä edeltävä pressi-ilta Milttonilla. Tohon ensimmäisenä mainittuun tapahtumaan pääsette kuitenkin mukaan myös te ja tähänkin täysin ilmaiseksi. Näytös esittelee viiden nuoren suomalaisen suunnittelijan tulevan kevään/kesän mallistot Design Marketin yhteydessä kaapelitehtaalla. Lisää aikataulusta ja mallistonsa esittelevistä suunnittelijoista saat tapahtuman facebook-sivuilta eli TÄÄLTÄ! 

Muita kaikille avoimia hauskoja tapahtumia lähiviikoille on mm. 11.-15.9 design by katri/n- liikeessä järjestettävä Pose!-tapahtuma. Lisätietoa tapahtumasta ja sieltä mahdollisesti voitettavasta lahjakortista TÄÄLTÄ! Kantsii muuten myös huomioida, että Katrin liike on muuttanut tässä muutama viikko takaperin uusiin isompiin tiloihin Iso Roobertinkadulle. Lisäksi olis mielettömän kiva osallistua Iittalan Espan ja Arabian liikkeissä järjestettävään mukien koristeluun(lisätietoja TÄÄLTÄ!) tai käydä kurkkaamassa MoA Road Show, josta löytyy vasta valmistuneiden opinnäytetöitä
(lisätietoa TÄÄLTÄ!

Raah, niin kade kaikille pääkaupunkiseudulla asuville…