OUT OF CONTROL

Olen mahdottoman hyvä lepsumaan omista suunnitelmistani. Eilinen rento kotoilu vaihtui kaljan siemailuun pikku tunneille asti (ei haittaa, näin paljon ihania kavereita, joille en ollut jutellut kunnolla aikoihin), nukuin vielä silloin, kun suunnittelin olevani aamulenkillä (ei haittaa, hanuri on muutenkin ihan jumissa eilisestä kyykkytreenistä) ja lähdin siivoamisen sijaan siskon kanssa ruokakaupan kautta äidin luo grillailemaan (ei haittaa, sain hyvää ruokaa ja siskokin tuli auttelemaan siivoamisessa syöpöttelyn jälkeen). 

Spontaanista suunnitelmien muuttelemisesta ei ole tällä kertaa muuta kuvasaldoa kuin eiliset asukuvat, jotka Laura ah-aina-niin-auliisti otti minusta ennen kuin hypättiin pyörien päälle ja rullailtiin terassille ilta-auringon laskiessa. 

DSC04054-001

DSC04104-001

DSC04098-001

DSC04110-002

DSC04073-001

JAKKU JA LAUKKU ZARA/ HOUSUT JA BALLERIINAT H&M/ T-PAITA GINA TRICOT

KELLO REGAL/ KORUT FOREVER21 + MANGO + 2NDHAND

Nyt laittamaan itsensä valmiiksi tämän illan rientoihin. Pakko myöntää, että tää kesä on vähän rankkaa aikaa. Onneksi talven tullen voi taas tapatuttaa sosiaalisen elämänsä ja nyhvätä kotona, jes ;-)