in LOVE with wrap dresses!

Mä en ole niitä ihmisiä, jotka pukeutuvat bileisiin viidentoista sentin korkkareihin ja tekotimanteilla vuorattuihin mekkoihin. Mä olen niitä naisia, jotka menevät juhliin mielummin muutaman päivän vanhoilla kiharoilla, koska sitten ne näyttävät tarpeeksi sotkuisilta. Tällaiset naiset myös suttaavat huulipunansa vähän sinne tänne ja vaivaantuvat äärettömästi, jos ovat pätkääkään ylipukeutuneita. Siksipä mua aina vähän jänskättää bilepukeutuminen, varsinkin nyt, kun sain kutsun sinne Indiedaysin juhliin.

Viime postauksen kommenttilaatikkoon oli linkattu nettikauppa nimeltä LOVE, joka myy aika mahtavia vaatekappaleita. Erityisesti ihastuin merkin kietaisumekkoihin, jotka ovat juuri passelin näköisiä minun juhlamekoikseni. Ne tarvitsevat seurakseen vain kasan rannekoruja ja sormuksia, korkeat korot ja jonkun upean clutchin. 

Desktop2-1

En osaa valita lemppariani! Kuvissa näkyvä musta olisi hyvin klassinen valinta, kun taas vihreään vahvasti vivahtava petrooli yksi lempiväreistäni. Kukallinen olisi ihanan romanttinen ja hyasintin sininen raikkaan keväinen. Lisäksi sivuilta löytyi oikein kaunis hiekan sävyinen, kietaistava ihanuus. Mikä on teidän suosikkinne? Ja mitä mieltä olette, onko mekko liian ”tavallinen” juhlakäyttöön? 

Niin ja onko joku sattumoisin tilannut/sovittanut kyseisiä mekkoja? Minua mietityttää sekä helman pituus, että hihojen tilavuus. Tuollaisissa pitkähihaisissa mekoissa kun yleensä tarvitsisi olla käsivarret kuin hammastikut. Näistä pohdiskeluista huolimatta, mun todella tekisi mieli tilata yksi noista, mutta en ole koon lisäksi ihan varma tämän hetkisestä rahatilanteestani :-D Hiton Budapest…

Traslate// I have been invited to Indiedays birthday party 16.3 and I’m just thinking about what to wear. I would like to order some of these dresses, but i have three problem. A) what color is the best, b) are those really small sizes and c) i don’t have enough money :-D