Some lovely ladies…

Minä mitä luultavammin olen aloittelemassa inventaariota jo töissä, kun tämä pamahtaa teidän luettavanneksenne. Ja jos olette koneen äärellä kotona, mukavasti vapaapäivällä hörppimässä teetä ja syömässä rauhassa aamupalaa, niin arvatkaa mitä? Haistakaa kakka. Jos olette joskus sattuneet ottamaan osaa rautakaupan inventaarioon osaatte varmasti samaistua ketutukseeni. 

Tämä viikonloppu mennään siis visusti töissä ja blogimaailmassa vedellään varmaan pitkälti inspiraatiopostauksilla. Niin kuin näillä seuraavilla kuvilla, jotka saavat minussa aikaan pieniä kateuden puuskia. Miksi jotkut vaan osaa näyttää noin pirun hyviltä? 

Desktop3

Angelica Blick 4&5&8 5 inch and up 3 Fashiontoast 2 Hanneli Mustaparta  1&7 Neon blush

Ja jos tuota inspiroitumispuolta muuten mietitään, niin olen useampaan otteeseen muutaman viikon aikana saanut itseni kiinni ihailemasta kukkakuosia (täysin normaalia) sekä vaalean keltaista (ei niin normaalia). Lisäksi viehätystä aiheuttavat sellaiset perustutut kuten nahkatakit, aurinkolasit ja korkeat korot. Upeista laukuista nyt tietenkään puhumattakaan! Oliko kuvissa mitään, mikä miellytti teidän silmäänne?