IF YOU LOVE IT, TAPE IT.

Muistatteko vielä entisen kotini seinät, joihin olin teippaillut mustalla sähköteipillä kaikkia itseäni ilostuttavia tekstejä ja kuvia? Mää muistan aika selvästi sen päivän, kun olin jossain inspiraatiohöyryissäni ne sinne teippaillut. Tai lähinnä muistan kämppikseni ilmeen kun se tuli kotiin. Ei oltu aluksi ehkä ihan yksimielisiä niiden hienoudesta, mutta ainakaan neiti ei repinyt niitä sieltä missään vaiheessa alas. 

Tänään mä olen maannut koko päivän sängyssä, sohvalla ja jossain niiden välimaastossa selvitellen järkyttävää tahtia jyskyttävää pääkoppaani. Ja kun on liian kauan yksin neljän, hyvin valkoisen, seinän sisällä, sitä alkaa miettimään taas teippirulliaan. Tiedättekin varmaan mitä tapahtui? 

P1011384

P1011403P1011373P1011395

P1011387

Hullu teippinainen siis iski taas ja mallaili seinille vanhoja, ja hiukan uusiakin lippusia. Tekisi mieleni sanoa, että näissä parasta on, että niitä voi vaihdella niin paljon kuin haluaa, mutta en mä niitä kuitenkaan vaihtele. Korkeintaan lisäilen materiaalia sitä mukaa, kun sitä jostain taas kertyy. 

Tajusin muuten juuri, että nämä taitavat olla ensimmäisiä kunnon kotikuvia nykyisestä sijainnistani. Hupsista! Voisi vissiin alkaa vähän kuvailemaan täällä, onhan täällä nyt kuitenkin kuukausi jo asuttu.