”I know that we are young and I know that you may love me, but I just can’t be with you like this anymore, Alejandro..”

 Aloin kerrankin ajattelemaan tulevan keskiviikon/torstain/perjantain pukeutumista jo nyt, jotta pakkaaminen olisi huomattavasti helpompaa kuin normaali pikapakkaaminen paniikkikohtauksen kanssa :-)

Perustin koko olettamukseni sille, että harkitsen huomenna kotiuttavani korkea vyötäröisen tekonahkahameen Seppälästä.

Keskiviikoksi baarissa järjestettäviin potkijaisiin ajattelin yhdistää nahkahameen (tai tavallisen mustan minihameen) valkoiseen toppiin ja H&M:n paljettitakkiin, jonka ostin tammikuun alennusmyynneistä. Koska luvassa on kaverin kämpälle tarpomista keskellä yötä jalkaan laitan ehdottomasti saappaat! 

 Torstaina päivän penkkareissa vuoraan itseni toppavaatteisiin ja abihaalariin, mutta illan risteilylle pitää taas vähän panostaa. Nahkahame yhdistettynä harmaaseen paljetti t-paitaan on tarpeeksi särmikäs minulle (ei, en todellakaan ole mikään satiinimekko + 12cm korot-tyttö…ei vain sovi mulle :-D) Messiin musta pikkulaukku hihnalla (ottaisin mieluusti tuon H&M:n tekomokkaisen yksilön) ja jalkaan ehdottomasti mustat ballerinat! Laivalle bilettämisen yksi parhaista puolista: ei tarvitse juurikaan välittää ulkona vallitsevista sääolosuhteista. 

Perjantaina kärsin luultavasti maailman kaameimmasta krapulasta (ellen potenut sitä jo torstaina..), joten vaatetus saa olla astetta rennompaa. Nahkahameeseen yhdistetty raikas raitapaita ja bikerjakku (mun Gina Tricotin versio on lähes vastaava kuin kuvassa oleva, siinä on vain 3/4 hihat) on tarpeeksi simppeliä minulle. Päähän Rykielin rusettipanta ja jalkaan ballerinat, kuulostaa sopivan rennolta, mutta kuitenkin tyylikkäältä, eikö? :-)

 Bilemeikiksi ajattelin jotain hyvin yksinkertaista: hyvä meikkipohja korostuksilla ja varjostuksilla, nudehuulet, vahva eyeliner-rajaus ja irtoripset! Kynsiin minttua tai pinkkiä, katsotaan millä tuulella olen sitten lakkauspäivänä ;-) 

Ostettavaa:

– no se tekonahkahame (Seppälästä, noin 27 euroa)

raitapaituli (Onlylla oli kivoja yksilöitä, maksoivat n. 10 euroa)

irtoripset x 2

Miltäs kuulostaa suunnitelmat? Onko lisäehdotuksia? :-)