I have been thinking….

Varasin tänään tosiaan ittelleni ihan randomina ajan ensimmäiseltä kampaajalta kellä vaan sattu olemaan aika keskiviikkoaamuna, jostain sellasesta kampaamosta, missä en ole ikinä edes käynyt. No mitäpä tuo, olen kävellyt usein sen paikan ohi, ja näyttää mun mielestä kovin ihanalta, joten ensivaikutelman perusteella uskallan luottaa, että heillä olisi myös ammattitaitoista porukkaa töissä :-)

Sit onkin tosiaan se suurin pulma. Mitäköhän vittua mä teen? Liru tukkaan laitetaan ensi viikolla uudet pidennykset, onneksi, taidan meinaan tappaa itseni tän hiirenhännän kanssa. Koska tukkaa ntulee taas pelastava tuuhennus, sain päähäni pienne pinttymän. Kuinka upealta tuuheassa ja pitkässä tukassa näyttäisikään vaihteeksi suora otsis?

Googletin muutamat kuvat Vanessa hudgensista, ja vakuutuin vain lisää. Suora, pitkänä rehottava otsis ja pitkä joko hieman laineikas tai piikkisuora tukka. Mahtavaa? Joo, ei, en tiedä. Kertokaa te!
vanessa
Tällä hetkellähän mun tukka on yhdellä sanalla kuvailtuna ällöttävän ylikasvanut ja kaikessa suhteessa muodoton. Pikku muutos siis olisi paikoillaan. Mietin huonojen latvojen pätkimistä, joskus tuhat vuotta sitten leikattujen kerrostusten leikkaamista hieman lyhyemmäksi, niin että tukka saisi hieman ryhtiä, hieman rikotusti leikattuja suortuvia kasvojen ympärille ja sitten suora otsis. Suora pitkä otsis olisi myös turvallinen vaihtoehto siinä suhteessa, että mun tän kesän jakauksen paikka on viihtynyt lähinnä keskellä päätä, ja pitkillä sivupötkylöilläkin se olisi edelleen mahdollista, jee!

Nyt siis rakkaat lukijat, yrittäkää edes puoliksi päättää mun puolesta, ja kertokaa mitä tekisin?
Myös muita ehdotuksia saa päästää suustansa, mikä vaan teidän mielestä pukisi minua :-)