Mitä tähän kuuluu kirjoittaa, jos ei ole mitään ideoita?

Vaikka meillä olikin J:n kanssa sellainen superkiireinen aamu niinkuin aina, ehdittiin silti ottaa kuvat mun päivänasusta :-) (Tosta tärähteneisyydestä voi heitellä villejä veikkauksia siitä kuinka pikainen tää kuvaussessio tosiaan oli :-D)
16.3 02216.316.3 019
(Antakaa mulle armoa tän vikan kuvan kanssa, olen ilmeisesti hamstrannut poskiin jotain, hmmn…pähkinöitä?)

Päätin sitten fiksuna tyttönä uhmata taas vaihteeksi tuota pihalla vallitsevaa talvea (kysynpä vaan että missä helvetissä se kevät on?) ja sujautin saappaiden sijasta jalkaani nuo valkoiset ruppanani, ja jätinpä hanskat ja kaulahuivinkin kotiin :-D Voin kertoa että ei ollut kovin kuningas idea, iltapäivällä kun kadut suorastaan tursusivat hemaisevaa loskaapaskaa joka tuutista. Eikä se yhtäkkiä ilmestynyt tuulikaan kauhean lempeästi poskia kutitellut. Onneksi kuljen koulumatkat autolla ja olen muutenkin tällä yleisellä nakuilullani kehittänyt itselleni vastustuskyvyn, joka näyttää olevan täyttä terästä :-)

Toi raitapaita on muuten suurta rakkautta, ihailin sen raitaisuudelle luonnollista jatkumoa Vero Modan rekissä, kun siellä kiikkui älyttömän ihana pitkä seilorihenkinen raitainen neuletakki, harmi vaan kun vannoin kautta kiven ja kannon J:lle jotain epämääräistä ostoslakkoa :-(

Nyt menen harkitsemaan jaksaisiko aloitella operaatiota hiustenvärjäys, moikka ja pusi pusi.

(ps. tolle kamalalle tukalle on yksi ihan luonnollinen selitys: MIHIN MUN KAIKKI TUPEERAUSKAMMAT ON HÄVINNEET?)