KASVATUSVAIHE&PIKKULETIT

Sovin taannoin itseni kanssa, että koitan kasvatella hiuksiani ensi kesään asti ja sitten vasta saan pätkäistä ne polkaksi, jos mielin. Tiedän, moiset sopimukset kuulostavat aina kovin idioottimaisilta, mutta olen jälleen sellaisella pisteessä itseni kanssa, että pelkään vähän omia päähänpistojani. Siksipä hiukset ovat tällä hetkellä ns kasvatusvaiheessa vaikka ei niiden mun puolesta tarvitse edes mihinkään kasvaa.

Mutta koska olen luonteeltani tylsistyjä, kaipaan jotain vaihtelua. Tällä viikolla olen näperrellyt hiuksiini vaihtelevalla menestyksellä erilaisia lettejä. En niitä perinteisia etuhiuksiin väkerrettäviä, koska ne eivät yksinkertaisesti ole minun juttuni, vaan tuollaisia muun hiuspehkon päälle laskeutuvia hieman ysäristä muistuttavia. Korvaamattomana apuna on ollut Cailapin minimaaliset kumilenksut(joita vois ehkä käydä ostamassa kirkkaina, heh heh) ja hällä väliä-asenne.

Eivät ehkä ole meinaan taas niitä kauneimpia tuotoksia, mutta mun hiustenlaittotaidot onkin pysyneet kehittymättöminä koko pienen ikäni. Johtuneeko siitä, etten vaan osaa vai siitä, etten oikein pidä hiuksistani liian laitettuina?

Saattaa olla, että käyn vuodenvaihteen jälkeen vähän napsaisemassa kuivia latvoja pois, mutta muutoin mennäänkin varmaan samalla pörröllä vielä seuraavat puoli vuotta. Voi olla, että tähän tarvitaan vielä järeämpiäkin aseita kuin pikkulettejä ja puoliponnareita. Siksipä te voisitte vähän auttaa mua! Millä kärvistelette tukkakriiseissänne tai kasvatusvaiheissanne? Onks se pipo vai onks teillä joku helppo kampaus, millä saan pidettyä itseni kaidalla tiellä?