SUMMER FAVS

Tunnen tällä hetkellä valtavaa ristiriitaisuutta meikkaamista kohtaan. Tahtoisin olla sellainen luonnonkaunis yksilö, sellainen, joita tekisi salaa mieli hiukan tinttaista. Mutta kun en mä ole. Älkää ymmärtäkö väärin ja kuvitelko, että alan nillittämään täällä jostain nenäni kuhmusta tai silmieni koosta. Ainoa ongelma mulla on tämä mun ihoni, joka edelleen elelee täysin omaa elämäänsä. Siispä meikkaaminen on pysynyt mukana arkirutiineissa, vaikka mieluusti sen skippaisinkin näin kesäisin. Mutta kun ei vaan osaa olla ilman tällä hetkellä. 

Ihan hirveesti mä en kyllä naamaani näin helteellä pakkeloi. Arkimeikki on kevyt ja aika huoleton. Lempparituotteiksi on vakiintunut pieni joukko ihanan kuulaita tuotteita, joiden lisäksi tulee useinkin käytettyä vain kulmakynää ja ripsiväriä. 

DSC02359

1. The Body Shopin All-In-One BB Cream on yksi pohjustussuosikeitani tällä hetkellä. Luulin ensi yrittämältä sen olevan liian tumma, mutta älysin, että se kannattaa levittää sormien sijaan siveltimellä. Tällöin voiteessa olevat pigmenttikapselit eivät vapauta liikaa väriä. 

2. Toisena lempparina tulee muutamia viikkoja sitten blogin kautta saatu Vichyn Idealia BB-cream. Siitä on saatavilla kahta eri sävyä, mulla tällä hetkellä käytössä vaaleampi, loppukesästä sitten varmaan siirryn siihen tummempaan. Valehtelematta paras BB-voide, jota olen tähän mennessä testannut. Tekee ihosta ihanan heleän ja tasaisen. 

3. Poskipuna on asia, joka on kevään tullen aina pakko vaihtaa raikkaampaan. 

The Body Shopin Baked-To-Last Blush on yhdistelmä raikasta pinkkiä ja heleää, hyvin vaaleaa persikkaa, ja se sopii täydellisesti hiukan päivettyneelle iholle. Runsaasta helmiäisestä myös plussaa, meikä kun ei oo oikein ikinä ollut täysin mattaisten poskipunien ystävä niiden hankalan levitettävyyden takia. 

4. Joku saattaakin muistaa, että meikä on Maybellinen 24 h Coloro Tattoo-luomivärien uskollinen kannattaja. Töihin tulee harvoin laitettua sen kummempia silmämeikkejä, mutta meikä käyttääkin tuota kauniisti hohtelevaa valkoista korostustarkoituksiin. Pieni sipaisu kulmaluulle, silmäkulmaan ja amorinkaarelle tekee jo kummia väsyneelle naamalle. 

DSC02370DSC02363

5. Huulissa on aina pakko olla jotain, vaikkakin nykyisin mennään hyvinkin nudella linjalla jatkuvasti. Puna tuntuu helteellä välillä muutenkin liian raskaalta, joten olin aika onnellinen kun tämän kuun Livboxista paljastui MSCHICin mineraalihuulikiilto. Se on sävyltään ihanan kepeä ja kesäinen, juuri sopiva sipaistavaksi huulille ennen töihin lähtöä. Lisäksi se tuoksuu musta jotenkin ihanalta, vaikka onkin täysin hajusteeton. 

6. Vapaa-ajalla on tullut käytettyä nudepunan lisäksi myös pinkkiä. Multa löytyy erilaisia pinkkejä varmaan kymmentä sorttia, kylmästä fuksiasta lähtien, mutta lemppari on tuo Catricen Ultimate Shine. Se on sävyltään valloittavan vaaleanpunainen ja koostumukseltaan ihanan kermainen. 

7. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Estelle&Thildin Lip Balm Precious Pearl, luomuhuulirasva, johon olen ehkä hiukan koukussa. Se tekee huulista ihanan pehmoiset ja antaa niille kauniin, hohtavan sävyn. 

Mitä kosmetiikkatuotetta te läträätte tällä hetkellä päivittäin? Uudet vinkit kiinnostaa allekirjoittanutta aina, joten antaa paukkua!


Pst! Upotin noihin tuotteiden nimiin vielä linkit, niin pääsette lukemaan lisää, jos jäi joku mietittymään!