MY FAVS

Ajattelin syyttää hiljaisuudesta viikonlopun lakkoillutta Flickriä, mutta pakko se kai on myöntää, että otin ihan itsekseni oikeuden kadota loppuviikoksi. Jätin kameran ja läppärin kotiin, pakkasin reppuuni vain muutaman neulepaidan farkkujen lisäksi ja lähdin risaisissa consseissa kohti Forssaa. Vietin aikaa isosiskoni kanssa, näin ystäviäni pitkästä aikaa ja hulluttelin menemään. Mun piti jättää sinne taakseni myös se väsynyt Pauliina, joka ei ole saanut mitään aikaiseksi tässä lähiaikoina, mutta ihan nappiin ei mennyt sekään. Ihan vaan nimimerkillä nukuin juuri kolmentoista tunnin yöunet ja siltikin väsyttää. 

Olen unohtanut kerto myös sen, että meikäläinen on mukana abouttiarallaa kuukauden päästä järjestettävillä Iloveme-messuilla. Olen mukana yhteistyöbloggaajana ja kirjoittelen teille messujen sisällöstä hiukkasen sekä ennen että jälkeen tapahtuman. Messukeskuksessa järjestettävä, kolmepäiväinen tapahtuma on muuten Pohjois-Euroopan suurin kauneuteen, terveyteen ja muotiin keskittyvä messutapahtuma. Mielenkiintoisten luennoitsijoiden lisäksi mielenkiintoista antia on mitä luultavammin näytteilleasettajat, joiden kautta pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin. 

Me bloggaajat saatiin ennakkoon jo valtavat kassit tuotteita testailtavaksi ja tässä olisi meikäläisen lempparit niistä: 

P1011348

1. V10 PLUS WATERBASE PEELING 

Onko merkki teillekkin ennestään vieras? Mulle meinaan oli. V10 on kuitenkin japanilainen ihonhoitosarja, jonka tuotteita saa Suomessa ostettua ainakin hyvinvarustelluista apteekeista. Tuote on hajusteeton, väritön ja niin hellävarainen, että sitä voi käyttää useamman kerran viikossa. Kuorinta on ohutta, rakeetonta geeliä, joka levitetään kasvoille, odotetaan hetki ja hierotaan kasvoja pyörivin liikkein. Iholle alkaa ilmestymään vaaleina hiutaleina kuollutta ihosolukkoa, jotka huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Lopputuloksena raikas, kostea ja ärsyyntymätön naamataulu. Suosittelen! 

2. BIOZELL COLOR MASK/HOITAVA SÄVYTE 

Kassista paljastui myös kasa Biozellin uutuusmaskeja, joiden tehtävä on ylläpitää hiusten väriä. Sävyjä löytyy aina luonnollisesta beigestä sähäkkään oranssiin. Meitsillä käytössä tällä hetkellä tumma luumu ja hopea, jotka kummatkin ylläpitävät violettia väriäni poistamalla keltaisuutta. Maskeja on myös helppo käyttää, ne kun voi lätkäistä päähän sellaset kymmenen minuuttia ennen suihkua ja nauttia pesun jälkeen ihanan pehmoisista hiuksista ja kirkastuneesta väristä. 

P10113481

3. RICH PURE LUXURY ARGAN/DE-FRIZZ&SHINE MIST + MOROCCANOIL TREATMENT-HOITOÖLJY 

Mä rakastan ylikaiken arganöljyä. Se saa kuivimmatkin hiukset tuntumaan uskomattoman pehmoisilta ja kaiken lisäksi se tuoksuu allekirjoittaneen nenään ihanan ylelliseltä. Richin arganöljyllä rikastettu hoitosuihke on mukavan kevyt tuote ja jättää hiukset ilmaviksi, mutta kuitenkin ravituiksi. Tuote sisältää myös UV- ja lämpösuojan, joten se on aika oiva tuote suihkittavaksi esimerkiksi ennen kihartamista. Samaan sarjaan kuuluu myös shampoo ja hoitoaine, joiden käyttämisestä nautin jo ihan vain siksi, että hiukset tuoksuvat niiden jäljiltä jumalaisilta. 

Moroccanoilin hoitoöljy on ikuisuuslempparini, joten olin innoissani löytäessäni sekä sitä, että muutaman muun kyseisen merkin tuotteen kassistani. Käyttö on helppoa kuin heinänteko. Hiero pieni määrä öljyä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja nauti ravitsevasta&hoitavasta koostumuksesta. Ja niin, tietty siitä arganöljyn tuoksusta myös.

4. MARVIS GINGER MINT HAMMASTAHNA

Hammastahnasta tulee aina poikkeuksetta mieleen ne sellaset rumat, kirkkaan siniset purtilot ja ärtsy tuoksu. Ellei sitten ole päässyt tutustumaan Marvisin hammastahnoihin. Tuubi on koristeltuine korkkeineen söpö kuin karkki ja raikas minttuinen hammastahna yllättää lopuksi ”tulisella” inkiväärillä. Nappi tuote, johon pelkään ihastuvani niin paljon, ettei mulle kelpaa enää perus markettitahnat. 

P1011348

5. PAESE RICE POWDER 

Eeppistä hehkutusta osakseen saanut riisipuuteri sai multa aluksi hiukan epäilyksiä, mutta se on toiminut käytössä oikein hyvin. Valkoinen puuteri muuttuu värittömäksi levittäessä ja naamakin pysyy hyvin kuosissa koko päivän. Ainoa mistä tämä ei tykännyt oli hammaslääkärin tekemän soodapuhdistuksen seurauksena meitsin naamalle sinkoilleesta soodasta. Puuteri meni aivan kökköiseksi ja mä näytin ihan hirviöltä siihen asti, että pääsin naamapesulle. Tämä tosin ei ole ehkä ihan jokapäiväinen ongelma, hih. 

6. ODYSSEY ONS KYNSILAKAT 

Kynsilakkafriikki on aina innoissaan uusista, ennennäkemättömistä sävyistä. Onsin Chamonix näyttää ihan asfaltille kaadetulta bensalta, levittyy hyvin ja pysyykin moitteettomasti. Pakko kehuskella vielä saman sarjan päällyslakkaa. Kympin arvoinen tuote! 

Oliko joukossa vanhoja/uusia tuttuja? Niin ja hei, kiinnostaiskos muuten teitäkin osallistua kyseisille messuille? Meikäläisellä saattais olla muutamat liput teille arvottavaksi ;-)