NAIL WRAPS

Voisi luulla että kuvissa esiintyy jonkun viisi vuotiaan räkänokan kuukausirahoilla hankitut aarteet. Mutta kyllä mä ihan itse nuo taisin maanantaina raahata Helsingistä kotiin päin. Koska jokainen kaksikymmentäyksivuotias tarvitsee itselleen hupsun näköisiä hiuslenksuja, jotka lupaavat olla hellävaraisia hiuksille, noista tähtikuvioisista kynsitarroista nyt puhumattakaan. 

DSC00629-001DSC00646-001DSC00638

KYNSITARRAT&RANNEKORUT GINA TRICOT/ 

NIITTIRANNEKE+HIUSLENKSUT+KYNSILAKKA H&M/ 

ESSIEN KYNSILAKKA LIVBOX/ 


Onko joku muuten kokeillut noita Ginan kynsitarroja jo? Mä en ole itse vielä ehtinyt syventymään asiaan noiden kuvien ottamista kauempaa, vaikka hirveästi tekisi jo mieli testata noita kimaltavia kavereita. Kysäisin myyjältäkin käyttökokemuksia, joka ei ollut itse käyttänyt, mutta sanoi jonkun asiakkaan käyneen ostamassa noita kasan lisää. Ilmeisesti ihan päteviä siis!