OPEN LETTER

Hei Suvi Koponen! Tänään aion avoimesti myöntää olevani kateellinen sinulle. Ei, en siksi että olet aivan mielettömän eteerisen näköinen pitkien sääriesi ja kuulaan ihosi kanssa. Enkä edes siksi, että olet päässyt työskentelemään uskomattomissa työtehtävissä vielä uskomattomimmille muotitaloille. 

Olen sinulle kateellinen siksi, että pääsit kieriskelemään hiekassa Alexander Skarsgårdin kanssa. Ja kyllä, minusta tämä sisälläni tuntema kateuden pistos on täysin oikeutettu ja asianmukainen. 

Koitan valehdella itselleni, että yllä oleva video on täysin asiallista materiaalia tyyli/muoti/mikätäänyton-blogiin. Perustelen sitä sillä, että a) sehän on Calvin Kleinin kevätkampanjan mainosvideo ja b) onhan se nyt visuaalisesti vaan ihan mielettömän kaunista(komeeta) katseltavaa. 

Vaikka pakko myöntää, että saatoin keskittyä vaatteita enemmän tuohon yhteen ruotsalaiseen jumalolentoon….