JANINE REWELL&MINNA PARIKKA

Fanaattinen printtifani sai eilen illalla jonkinasteisen muotiorgasmin nähdessään allaolevat värien sekamelskat läppärinsä näytöllä. Kyseisten kuvien taustalla on kuvittaja Janine Rewellin ja kenkäsuunnittelija Minna Parikan kollaboraatio, joka on viety astetta pidemmälle bodypaintingin avulla. Uskomattomien maalausten takana puolestaan komeilee, ketäpä muukaan kuin yksisarvisten esiäiti Saara Sarvas sekä hänen kollegansa Riina Laine.

 

Mun mielestä on aina mahtavaa nähdä luovan alan yhteistöitä, varsinkin oman kotimaansa ja miljoona kertaa parempaa tästä tekee vielä se, kuinka uskomatonta jälkeä on saatu aikaan. En nyt keksi tarpeeksi päteviä ylistyssanoja, te voitte koittaa keksiä muutamia kun skrollaatte kuvat läpi. 

ART DIRECTION AND DESIGN: Janine Rewell

BODY PAINT: Riina Laine (2, 4) & Saara Sarvas (1, 3)

PHOTOGRAPHY: Jonas Lundqvist

VIDEO: Rasmus Wilén

 

Enemmän yhteistyön taustoja valoittanee kuvauspäivänä taltioitu video, joka sekin on aikamoista visuaalista karkkia, ainakin minun silmilleni. Tää kaikki saa mut haluamaan lisää! Paljon lisää!