Outfit 21/1

Tiedättekö mitä kuuluu pukea päällensä ällöpäivinä, jolloin kaikki tuntuu olevan huonosti? Lohtuvaatteita. Sellaisia pehmoisia, yksinkertaisia ja mukavia. Se taisi olla minun pukeutumisfilosofiani eilen. Farkut, keväthurmoksesta kielivä kukkapaituli ja hiukan ronskimpaa asustetta. Valtavan kokoinen parkatakki, lierihattu, mokkanilkkurit ja kirkuvan punaista huulipunaa. Niin ja käden jatkeena heilui se Zaran beige mokkalaukku, joka näkyy tossa sivupalkissakin. Sovitaan vaikka, että se mätsäsi noihin kukkiin ;–) 

21.1


Farkut Zara/ Tunika Serpentiini/ Parka Vila/ Nilkkurit Bulboxer/ 

Niin ja hei, ne jotka toivoivat asukuvia uusien nilkkureiden kanssa, aika surkea esitys eikö? Parempaa kuvaa joskus seuraavan sadan vuoden aikana…

PS. olematta yhtään itserakas: kuinka piiitkiltä mun jalat näyttää? Juhuu, ihmeiden aika ei ole ohi.